Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Devit 3
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDevit 3

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ponk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ponk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Devit 3
    Gönderim Zamanı: 28 Kas 2014 Saat 16:45
Merhaba Kadir Bey, 
Devit 3 damlayı Antalya'da aramadığım eczane kalmadı. En sonunda Deva firmasını aradım. Önümüzdeki perşembe (bir aksilik olmazsa;)) dağıtımı yapılacakmış. Sizin aracılığınızla, aynı arayışta olan arkadaşlarla paylaşayım dedim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120226
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2014 Saat 18:40
Cok sagolun..
Bunca seneler, Turk doktorlari insanlari Dvitamini ile korkuttuklari icin, kimse bu ilaci kullanmiyordu..Simdi millet uyandi, piyasada Dvit Ampul kalmadi..
5 sene evvel, simdi gazetelerin ANCAK yazmaya basladiklari konulari anlattigimda, Goztepe SSK'nin sozum ona, bu konudaki "bilirkisisi" hop oturup-hop kalkmisti.. 2 ampul Dvit3 veren doktoru, mahkemelerde surum-surum surundurmustu... Aileleri ve Turk mahkemelerini kandirmasi kolay, gelsinde beni kandirsin..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Kas 2014 Saat 00:46
Yukarı Dön
semihas Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 365
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semihas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 10:24
hocam d vitaminlerinde Butil Hidroksi Anisol varmış ve 1958 japonya da da yasaklanmış amerika da da yasakmış kanserojen maddeymiş.. doğru mu bunlar ?Carlson Baby Ddrops bu vitamin için ne dersiniz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120226
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2014 Saat 19:12
Bilmiyorum.. Sizde; Carlson Baby Drops'u KULLANMAYIN.... Ben GEREKMEDIKCE, yabanci marka ilac YAZMAM....
Butun dunya, Turk milletinin ne kadar keriz oldugunu ogrendi, ne kadar adi sani duyulmamis it surusu gibi ilac firmasi varsa; Turkiye ye dolustu... Sanki Turkiye'de Dvitamini kitligi var...

Sadece Turkiye gibi (!) memleketlerde. 64 cesit Parasetamol satilir...Turkiye'nin bu sacma-sapan ilac ve Vitanimlere odedigi dovizi azaltsalar, Turkiye duzluge cikar.

Bizdeki; Dvit3 ampullerde; "Aycicek Yagi" var...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Kas 2014 Saat 19:13
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.