|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
ugurbitkisi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2008 Saat 00:27 |
merhaba arkadaşlar...diş buğdayını umarım duymuşsunuzdur...neler yapılıyor...anlatırsanız sevinirim...yani ev sahibi neler hazırlıyor ve bebeğe neler yapılıyor...
|
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Öncelikle dişleriniz hayırlı olsun demek isterim.
![]() Yemek bölümünde tarif vardı. Ben de oradan yapmıştım.
Bu arada ben bilmiyordum ama diş buğdayı olduğunda Reyyan hatırlatmıştı. Meslek seçmek için bebeğin önüne aletler konuluyormuş
![]() ![]() |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Görebilirsin dediğim topiği bulamadım canım.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
canım bizim burda çok önem verilir ve çok güzel yapılır
![]() ![]() bi kere çok kalabalık yapılır çok kii davet edilir sonra biz nohutu bildiğimiz etl,i nohut gibi pişiririiz nohutu haşlar haşlanmış olarak biraz ayırı sonra etli salçalı soğanlı baya yemek yaparız yani..sonra yanına pilav salatan ayran ve istediğin muhtelif yiyecelkler ne istersen kişi sayısına göre
![]() sonra yemek yenir çaylar içilir ben pasta çeşitleri falan da yapmıştım ..sonra yere tepsi konur çocuk ortasına oturtulur etrafına makas kalem tarak ayna kitap sonraa ayy aklıma gelmiyo bi kaç biley daha vardı hee bide küçük ni kuranı kerim falan konur işte sonra o tam elini uzatıp birini almaya çalışırken haşlayıp ayırdığımız nohutu başından aşağı dökeriz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() böule işte buda güzel bi anı olarak kalır bakalım sen nasıl yapıcan
![]() ![]() ![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=528&KW=Nil%27%27imizin+ilk+di%FEleri&PID=82910#82910
Bu da başka bir tarif. Oraya da eklemiştim fotoğraf. Hiloş seninkinden farklı yaptım ben ama seninki de lezzetli sanırım.
![]() |
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
yaaa bu ilk diş çıktığında yapılıyormuş dimi.. ben yapmadım annem bilmiyomuş zaten.. kayınvalidem de bir ara bahsetti üzerinde durmadım unututm.. 9. diş çıktığında da yapılır mı
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
valla burcu birazgeç kalmadınmı canım
![]() ![]() ya bide şunu yazmayı unutmuşum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|