|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2014 Saat 21:24 |
Kadir hocam oğlum16 aylik ilk azı dişlerini cikariyor ve Ateşi 39.8 oldu. Başka hiçbir hastalık belirtisi yok. Dış çıkarırken ateşinin bu kadar yükselmesi normalmi?
dışcçıkarmaya ateşkkaç gün sürer ki hocam bugün 2. Gun. Birde Ateşiyyükselmeye başladığından beri hiç bir şey yemek istemiyor bana verdiğini tüm cevaplar için sonsuz teşekkürler.
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dis ates yapmaz, bu sadece bizim millertin uydurmalarindan biridir. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam diş ateş yapmaz diyorsunuz evet meslek tecrübeniz var haklısınız. Ama hocam azılarda bu tablo bizde hiç değişmedi. Bakın arkadaşta aynı benim gibi bu dertten şikayetçi. Demek ki çocuklarda değişkenlik gösteriyor. 36 küsürlerde ateş ve diş patlayana kadar devam ediyor. Başka seyreden olaylar olsa tamam onların üzerinde duralım ama ateş ve sonrasında dişler patlıyor. Acaba ateş dişimi patlatıyor buna mı denk geliyor. Hani çocukta enfeksiyon var ve ateş yapıyor o esnada da dişler zaten çıkacak ateşle onlarda yerinde mi patlıyor acaba? Anlıyamadım ben bu işi. Hani çıkmıyor çıkmıyor bir ateşle çıkıyor ve acaba enfeksiyon mu yoksa azı dişler ateş mi yaptı diye gerçekten bu olayı 2 seferdir yaşamamıza rağmen anlıyamadık. İşin özünü siz bilirsiniz ama bunu da paylaşmak istedim. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates; metabolizmayi hizlandirir ve dislerin cikmasi hizlanir... Yoksa, dis cikma sureci oyle 1-2 gun degil,aylar suren bir surectir..Mesela, su anda 2. azilar cikmaya basladilar, ama ates filan yok..
Ates ile ilgili makalelerimi, ilk sayfadaki "Yazarlar" bolumunden muhakkak okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|