|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2018 Saat 16:00 |
Hocam kolay gelsin yiğenim 11 yasında ana dişlerinde çürükler basladı şimdi zymaflour kullansa diğer dişleri kurtarabilirmiyiz ve günde kaç tane içmeli Bi yazınızda flour uygulamasından bahsetmiştiniz onu uygulasak dahamı etkili olur hocam ikisinide yapsak çocuk için bi sakıncası olurmu Saygıyla ellerinizden öpüyorum hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120562 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baslayin.... En azindan, kalici dislere faydasi olur. 16 yas bitene kadar kullanin... Zymafluor 0.25mg lik olursa, 4 tablet, (muntazam dis fircaliyorsa, 3 tablet) veya bulabilirseniz (tercih edilir) Zymafluor0.75mg (luzumunda Zymafluor1mg ) kullanin.. Fluor uygulamasinin da faydasi olur. SAKIN; sizleri Fluor ile korkutan sahtekar umacilara kanmayin.. |
|
![]() |
|
furkan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim sormayı unuttuğum birşey var oğlumuza astım teşhisi koyulmustu bu ilacın herhangi bi etkisi olurmu f
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120562 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne Astim'i, Allahaskina??? Turk doktorlari, her oksuren cocuga Astim derler, onlari dikkate almayin ve SAKIN verdikleri hicbir ilaci kullanmayin.. Bu konuyu cok iyi okuyun.. Ilacin; Astim ile de bir ilgisi yok..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|