|
Dışkılama sonrası kızarıklık yanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslansmom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2024 Saat 18:55 |
Merhaba hocam forumda eski maillere baktım ama genelde altı bezli bebeklerde olan sorunları gördüm benim oglum 4 yaşının içinde 2020 dogumlu kendi kendine tuvalete gidiyor yapıyor, kakasını yapınca bize sesleniyor fakat son 1 aydır kaka sonrası anne popom acıyor anne popom yanıyor demeye basladı ve kızarıyor bu sadece kaka yapma sonrası oluyor ve kabız da değil açıkcası anlayamadım popolin de sürüyorum böyle durumlarda napmalıyım ekstra bi öneriniz olur mu önemli bişey midir😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kil kurdu olabilir. Laboratuvardan; "Selofanli Lam" isteyin, sabah uyandiginda ILK is; selofani camda ayirip,
popo deliginin cevresine 3-5 defa bastirip tekrar cam uzerine yapistirin ve o halde laboratuvara goturun. Eger cikarsa; Andazol surup, 1 defalik 1 olcek icirin ve 2 hafta sonra tekrar 1 olcek icirin.
|
|
![]() |
|
Aslansmom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Çok teşekkürler hocam🙏
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Tekrardan merhaba hocam gün geçmiyor ki bu sağlık sektörü bizi sinir etmesin, eşim sabah uyanır uyanmaz cocugu alıp hastaneye gidiyor, orada tanıdık var ,lamı alıyor lamda yapışkan yok , olmaz bu saatte test diyor hemşirenin bir tanesi, sabaha karşı 5,6 da almanız lazım ( yani biz uyuyan cocugu uyandırıcaz test alcaz)öğlene kadar getirmeniz lazım diyor, çocugu kreşe bırakmadan eşim halledicekti, bandı da kırtasiyeden alın diyor bir de özel hastane test fiyatı 400 TL miş ona okey sorun değil ben deprem bölgesi iskenderundayım hocam eşim de herhalde test pahalı diye yapışkanlı olanlar hastaneye getirmemişler dedi hocam bir sahtekarlık mı dönüyor?? Öğlene kadar süre demişler bir de… ah ah bir test için nasıl da uğraştırıyorlar diğer üyeler de görsün diye paylaşmak istedim ama bu işi halledeceğim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Merhabalar Kadir Bey, biz testi verdik sonuc negatif çıktı ama oglum gece yatarkende anne popom acıyor dedi uyumadan önce şurubu verelimmi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Keske HIC bu "test"i soylemese idim!!
1- Siz ezberden, Andazol surup, 1 olcek, bir kere icirin, 2 hafta sonra tekrar 1 olcek icirin. Sonucu konusalim. 2- Dogru, Selofanli lam tetkiki; UCUZ!! Ve bu yuzden hic hoslanmazlar. Assagilik saglikcilik iste boyle olur. 3- Kreste kaka yaptigi gun, eve geldiginde poposunu yikayin. Orada bir tahris oluyor olabilir! Mumkun oldugunca, kreste kaka yapmasin!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Hocam iyiki varsınız🙏 bizde gidip alalım verelim dedik ama siz ne derseniz odur bizim için🙏 dediğinizde çok haklısınız kreşten bazen eve iç çamaşırı temiz şekilde gelmedi ev gibi olmuyo malesef 😞 sonucları paylaşacağım çok teşekkür ederim tekrardan sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Merhabalar Kadir hocam
Dediğiniz şekilde andazol şurubu içirdik biz Dışkı sonrası kaşıntı şikayeti geçti gibi çok nadiren söylüyor ama ara ara karnım ağrıyor diyor ama genel sağlık durumunda bişey yok ve gene bazen dışkılama sonrası yanıyor acıyor lafları devam ediyor popolin sürüyoruz kreşte hiç girmiyor tuvalete biraz daha içirelimmi yani şöyle diyebilirim eskiden her kaka sonrası sorun varken şimdi 3,4 kaka da bi böyle söylemleri oluyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|