Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dişmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdişmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Konu: dişmi
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2013 Saat 23:44
hocam merhabalar ..
2012 kasım doğumlu kızım 3 gündür fenalarda ..ne gece ne gündüz dur durağımız yok ..eli sürekli ağzındaydı 1.buçuk ayından beri ağız akıntısı vardı şu 3 gündür eli daha bi şşiddetli ağzına girmeye başladı ağız akıntısı çoğaldı .. huysuzluğu çok fazla özellikle ara ara o kadar şiddetli bi ağlama krizine giriyo bizi o kadar çaresiz bırakıyorki ..belli bi yerleri fena halde ağrıyoda derdini anlatamıyo yavrum ..mecburen sabah akşam fitil veriyorum ağrısını alsın diye fitilin etkisi geçtimi yırtıyo ortalığı çok yüklenmek de istemiyorum her ne kadar 4 kere verebilirsiniz deselerde ..ateş hafif ve ara ara oluyo sanırım fitil engelliyo birde kulağını tutuyo belli aralıklarla .. ben dişe bağladım hocam ablasının dişleride erken çıkmıştı ama bu kadar eziyetli değildi kesinlikle ..birincisi acaba dişmi ? ikincisi bu kadar eziyetli olabilirmi çünkü gerçekten ızdırap çekiyo çocuk dr götürmüyorum büyükler artık üvey ana gözüyle bakmaya başladı bana ..götürsem anlamıyacaklar vercekler antibiyotiği diyorum, size danışmadanda götürmek istemedim ..o aralıksız yarım saati bulan ağlamalrdada o kadr çaresiz kalıyoruzki anlatamam .. ne yapayım bi dr göstereyimmi hocam kulağı için dün gece den başlayarak günde 2x2 iliadın başladım dişetlerine dentinoks sürüyorum ara ara ve fitil 2 kere yeterlimi yada doğrumu yapıyorum? birde dün 1 kere yaptı bugünse hiç kaka yapmadı normalde en az 4 kere yapardı bu neden olabilir ..acaba diş değilde başka bişeyin işareti olabilirmi bağırsak sorunu falan olurda dr gitmiycem diye hırs yapıp ta geçmi kalırım diyede korkuyorum bi yandan .. çok uzun yazdım hocam ama inanın o kadar çaresiz kaldımki bütün derdimizi anlatayım eksik bişey kalmasın söylediğim istedim.şimdiden çok saolun Allah razı olsun hocam ..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2013 Saat 06:33
Disler cikarken eziyet vermez, kocakari uydurmalaridir, eski maillere bakin...
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2013 Saat 13:41
peki hocam ne olabilir o zaman ? ne yapmamız lazım .gereksiz yere gereksiz ilaçlar verip yormasam çocuğu verdiklerim gereksizmi acaba ?kan sayımı falanmı yaptırmam lazım . bi derdi var anlıyoruz ama ne olduğunu bilmiyoruz .. bu konudada sizin söyleyeceklerinize çok güveniyoruz çok önemli bizim için hocam ..çok saolun ..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2013 Saat 18:17
Belki kulak problemi var, belki simariklik yapiyor, bu kadar az bulgu ile bilmem zor. 1-2 defa Iliadin damlatin bakalim iyi gelecekmi? Birde takip edin, baska bir araz cikacakmi..
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2013 Saat 22:46
hocam sizden öğrendiğimden beri iliadın gerektiğinde kullanıyodum zaten yukardada başladığımı yazmıştım ya bu gün öğleden sonra baktım kulağı akmış hemde baya akmış sesi soluğu çıkmıyor rahatladı galiba bu yüzden ..banyoda falan su kaçırmamaya oldukça özen gösteriyorum ama neden oldu anlayamadım ?? .. Allah bir değil bin kere razı olsun hocam sizden .. çok basit ama çok önemli şeyler öğreniyoruz sizden yavrularımız için ..hakkınızı helal edin Allaha emanet olun KizBebek
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2013 Saat 22:55
Banyoda kulaga su kacmasi ile olmaz. Grip gecirmis, iyilesme safhasinda kulaga vurmustur. Agri olmasa bile 3 gun Iliadin'i gunde 2x2'ser damla damlatin. Asil simdi bu devrede, kulaga su kacirmayin, zira kulak zari delinerek icindeki siviyi akitti, simdi su kacirirsanin tehlikelidir.  . Kulak zarindaki delik kendiliginden kapanir.. SAKIN KULAK DAMLASI'da  DAMLATMAYIN.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Mar 2013 Saat 22:58
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.