Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diz kapagi agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Diz kapagi agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diz kapagi agrisi
    Gönderim Zamanı: 31 Ara 2019 Saat 17:38
Kadir Bey merhaba oglum 3 yasinda sabahtan beri hic ayaginin ustune basmadi diz kapagi agriyomus emekleyerek ilerliyo oyle yapinca agrimiyo diyo numara yapmiyo denedim grip olmustu belki ondandir diye dysumuyorum agri kesici verdim yine ayni ayakta durmuyo aksayarak bir iki adim atiyo cok aciyo diyo.tesekkur ederim hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2019 Saat 21:50
Onemli hastaliklardan hicbirini benzemiyor. Istirahat etsin. 
Yukarı Dön
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 11:15
Kadir Bey tekrar merhaba oglum size yazdigim gun aksami ayaga kalkip yurudu kostu ertesi gun yine emeklemeye devam etti aksama dogru aksayarak yurudu bugun yine emekliyo yada yururse aksayarak.emeklerken dizlerinin uzerine ziplayarak emekledigi bile oluyor aksayarak yuruyunce kanepeye rahat cikiyo.sadece yururken  agriyo.ciddi bisey olsa kanepede cikama emekleyemezde agrinin siddeti artar dogru mu hocam.doktorada goturmedim.hic emekleme yurume otur diyorum istirahat etsin diye haliyle anlsmiyo hocam oynamak istiyo tekrar tesekkur ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 18:54
LUTFEN, her cevabimi; "ikiletmeyin"... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.