|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2016 Saat 22:51 |
Hocam oglum 36 aylik 95 cm 14 kg.
Bugun sabah uyandiginda sag dizini gosterip agriyor dedi ve yuruyemedi. 2 adim atip surekli oturdu. Sonra sizin yazilarinizi okudum yatirdim dinlendirdim 2 saat kadar uyudu ama uyandiginda gene yuruyemedi. Ardindan doktora gittik dr bakti bacaginda dizinde kasiginda vs bisi yok dedi. Kulaginda hafif iltihap var dedi. Ilac vermek istemedi. Esim rontgen cekelim dedi neyse sag dizinden rontgen cekildi. Normal dendi. Aksama dogru da yine topalladi ama bu sefer parmak ucunda yurumeye calisti. Arada kandiriyor mu diye baktim, oyle bisey de degil. Simdi yatirdim uyuttum. Sorum su dinlenerek gecer mi? Ilk kez boyle birsey yasiyoruz sayenizde ilacsiz bugune geldik. Diger bir mevzu ise 3 gun once hipermetrobu icin gozluk takmaya basladi. Gozlukle vs alakasi olabilir mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Illede, o "Kulaginda iltihap var" sahtekarligini yapacak... Bir sey bulamadi ya!!! 2- Hasta ailesi istedi diye Rontgenmi cekilirmis??? Tabii, boyle millete, boyle doktor.. Eski mailleri okuyun, cok anlattim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|