|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 09:27 |
Hocam kızım 30 aylık. Geçen hafta kızım grip oldu ve tam 1 haftada toparlandı. Tam o iyileşti derken bu sefer ben grip oldum. Benimde 5.günüm . Grip olmam hafta sonuna denk geldi ve ben evdeydim. İster istemez hapşurdum tabi peçeteyle kapattım ama kızım yanımdan ayrılmıyor bana gülüyor burnumu sildikçe ve hapşurdukça. açıkçası tedirgin olmaya başladım çocuk iyileşti ve yeniden grip olur mu? Size sormak istedim. Yeni grip geçiren biri 1 hafta bile olmadan tekrar yeniden grip olabilir mi? Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sorumuz sayfanın gerisinde kaldı sanırım bizi okumadınız? Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciren kimseler, "Bagisiklik" kazandiklari icin, ayni virus ile; Ping-Pong topu gibi,ondan size-sizden ona, bir bulasma olmaz. Eski mailleri okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Haz 2014 Saat 13:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|