Özlem Hanım Merhaba;
Oğlum bu sene Denizli’de 1. sınıfa başladı. Okuluna, öğretmenine, arkadaşlarına çok alıştı. Öğretmeniyle ve arkadaşlarıyla iletişimi çok iyi. Ancak önümüzde 2 yıl doğu hizmeti var. Bu konuda iki seçeneğimiz var.
1.) Sadece babamızın gitmesi ( iki yıl boyunca her üç ayda bir 20 gün gelebilir+ yazın 20 gün tatil).
2.) Ailece gitmemiz.
Bende öğretmenim benim ve oğlumun çevresi çook iyi. Eşim buralı akrabalarımızda burada. Gideceğimiz yer eğitim açısından Denizli ile kıyaslanamaz bile. Benim için farketmez ben oralardada çalışırım zevkle, çalıştımda. Ama işin içine çocuk girince farklı oluyor. Önemli olan çocuğumuz, çocuğumuzun eğitimi…
Doğu dönüşü farklı bir ile yerleşeceğiz .Ozaman zaten okulu değişecek. Biz istiyoruzki mümkün olduğunca az okul değiştirsin. Oğlum çok zeki ve çalışkan bir o kadar da hassas..
Bizim için zor bir süreç bu karar aşamasında oğlumada danışmak istiyorum. Fakat bahsettiğimde gözleri doluyor.Tayin kesinleşsin konuşuruz diyorduk oda geldi çattı.
Çocuğumuzun fikrini alalım mı? O bu konuda çok hassas. Ne babadan ayrılmak ister nede arkadaşlarından, öğretmeninden,..
Biz gitmesek babamız 2 yıl boyunca 3 ayda bir falan gelse oğlum etkilenir mi?
Veya gitsek Doğu Anadolunun veya Güney Doğu Anadolunun bir ilçesine oğlum nasıl etkilenir?
Görüşleriniz biizim için çok önemli..
Şimdiden çook teşekürler..
Düzenleyen sengul - 04 Mar 2010 Saat 21:33