|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2014 Saat 22:35 |
Merhaba doktor bey
Oğlum 4.5 yaşında. Bebekliğinde süt alerjisi vardı. Kakasında kan oluyordu. 1 yaşında geçti. Bugünlerde burnunun üstünde birkaç sivilce gibi döküntüler oldu. Bugün baktım çenesinde de kırmızı kırmızı döküntüler var. Çenesindekiler daha çok ve boynunda da biraz var. Bir de bugünlerde gözlerinin altı da mor mor duruyor. Bu döküntüler neden oluyor hiç anlamadım. Çünkü 1 yaşından sonra alerjisi olduğu bir yiyecek de yoktu ki o mu dokundu desem. O nedenle de ne yedirip ne yedirmemem gerektiğini bilemiyorum. Size sormak istedim bu durumu. İlginiz için teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocugunuzda, hicbir zaman herhangi bir gidaya allerji olmadi... O bebeklikte, kakada sizin kan olarak gordukleriniz, fazla yiyen cocuklarda gorulen, gida lifleridir. O zamanki kilolarina bakin, asiri kilolu oldugunu goreceksiniz.Barsaklardan hakikaten kanamasi olan bebekler, normal kiloyu bile tutturamazlar.
Simdiki dokuntuleri icin bir resim gonderebilirseniz, daha dogru bir cevap verebilirim. |
|
![]() |
|
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Cevabınız için teşekkür ederim...
Doktor bey oğlumun o zamanlardaki kilosu alt sınırlardaydı. Hatta şimdi bile boyu uzun kilosu eksik çıkıyor. O zamanlar ben çok endişelenirdim bezini bile güz içinde az ıslatırdı hatırlıyorum. Ayrıca reflü tanısı da vardı. Kusması oluyordu ve sintigrafide çıkmıştı. Birkaç doktora da göstermiştim. Bu aralar karnım ağrıyor diyor hemen hemen her gece. Ağrıdığı yer olarak da göğsünün orta bölgesini gösteriyor hep. Küçükken gaviscon motillium gibi reflü ilaçlarını kullanmıştım bir süre. Acaba gene kullansam mı? Bu arada artık kusması yok ama son zamanlarda bu göğsünün orta bölgesindeki ağrı hep sürüyor. Bir de yukarıda yazdığım gibi gözaltı morlukları da epey arttı. Teşekkürler...
Düzenleyen özge deniz - 29 Haz 2014 Saat 23:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Reflu'de, kusma olmaz.. Mide muhteviyati yemek borusuna kacar ve geri yutulur.. Buna "Regurjitasyon" denir. Zaman icinde, seneler sonra bu asit tahrisi ile "reflu hastaligi" olusur...
Su anda, sizde bu "Regurjitasyon" oluyor ve agriyada bu sebep oluyor olabilir, bahsi gecen ilaclari baslayin, bir zarari olmaz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Doktor bey çok teşekkürler İzninizle başka birşey sormak istiyorum. Birkaç gündür oğlum çok şiddetli ishaldi. Sizin bu konudaki mesajlarınızı okuduğum için yukarıda sormadım. Şiddetli sulu ishal ince bağırsakta olur demişsiniz bir mesajınızda. Bugün kan ve mukus da gördüm ona da mikroplar neden olur flagyl tipi ilaçlar işe yarar demişsiniz. Bunu okuduktan sonra sormak istedim. Kan ve mukus olmadan ilaç kullanmayı düşünmüyordum ama şimdi flagyl kullanayım mı bir de ne ölçüde kullanayım. Bu arada bugün ishalin 3. günü. Farklı konu başlığının altında sordum kusura bakmayın. Fakat dediğim gibi kan ve mukustan önce ishali önemsemediğim için sormamıştım... Düzenleyen özge deniz - 30 Haz 2014 Saat 22:35 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bol sulu kaka; ince barsak ishali demektir, Flagyl gerekmez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|