|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2022 Saat 00:26 |
Hocam hayırlı geceler.
Size kızım ıcın yazıyordum hep arkadaslarım da sizi bu yuzden tanıyor kendisinin üyeliği olmadıgı ıcın rica etti onun adına yazıyorum. Kızı 8 aylık atesi varmıs 3 gundur gozlerı neezle akıyor dedı hafif öksürük burun akıntısı grip gıbı sanarken döküntü başlamış doktora goturmusler doktor kızamıga benzetmiş belirtileri uyuyor dıye test yapmıslar ama sonucu daha cıkmadı oda sıze sormamı istedi kızamıksa eger ne yapacağım hıc aşısı yok vakti gelmedi yaptıramadım doktor usutme sakın demıs ama ben atesı var diye hep ince giydirdim dusa soktum dıyor suan cocuga bırsey olur dıye cok korkuyor ne yapmasını önerirsiniz hocam.. Aşısı yok diye bırsey olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118975 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" doktor kızamıga benzetmiş "
Turk doktoru... Benzetir!! Bosverin. Ilk 1 sene Kizamik olamiyacagini bile bilmiyor. Sakin o salak doktora inanip da, "soguk" veya "usutmek" ile hastalik olacagina inanmayin. Turkiye'de, hala "usutme" ile Zaturre olacagini zannedecek kadar salak doktorlar var. Kizamik hastaliginda: once 3-4 gun ates olur, dokuntu basladiktan sonra 3 gun daha ates devam eder. 6.Hastalikta 3-4 gun ates olur, ates duser dokuntu baslar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|