|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Tem 2023 Saat 18:34 |
Hocam merhaba
Kizim 5yas 4 aylik. Normal boy ve kiloda Suan tatildeyiz ve öksürüğü yaklasik 2 haftadir vardi. Burun akintisi eslik etti. Ve bu sabah kalktığında yanakları kizarik ve vucudunun bazi yerlerinde döküntü mevcuttu. Biraz halsiz ama atesimiz olmadi. Streptokok testi yaptırmali miyiz?
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba,
Senelerdir sizi takip ediyorum ama yazlikta oldugum ve yakinda hastane olmadığı icin panikledim ve augmentin, BID verdim. Yanaklari kizarik, kol ve bacaklarda döküntüsü var. Sicakti ama atesine hic bakmadım. 19.30da antibiyotik verdim. Antibiyotikten bir saat sonra keyfi yerine geldi. Kol ve bacagindaki kizariklik hafifledi ama hala var. Ve yanaklari kirmizi-kizarik hala. Ve alakali mi bilmiyorum ara ara karin agrisindan bahsediyor. Yarin icin ne yapmami onerirsiniz. Kizil beni tedirgin etti ama 5.hastalikta olabilir :( Kan tahlili yaptırsak antibiyotik verdiğim icin yaniltici mi olur. Devam mi edecegim birakacak miyim? Aklim karmakarisik :(
Düzenleyen Jasmined - 12 Tem 2023 Saat 23:25 |
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 258 |
Resim yükleme şansınız var mı oğlum da öyle ama aynı kızarıklıklar mı bilmek istedim..
|
|
![]() |
|
Cok gecmis olsun sizede.
Resim cekiyorum ama belli olmuyor telefobum modeli eski sanirim o yuzden.
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 258 |
Çok teşekkür ederim
Size de geçmiş olsun Acaba böyle mi kızarıklıklar. Siz bakın aynı mı değil mi Daha kızarık hali tabi. Telefon silik göstermiş |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimdekiler isilik!
Kızıl olduğunda beraberinde dilinde "Çilek manzarası" olur. - İlk gün beyaz zemin üzerinde kırmızı noktalar şeklinde (Beyaz çilek) - 3. günden sonra kırmızı zemin üzerinde beyaz noktalar şeklinde ( Kırmızı çilek) manzarası olur. Ağızda pis koku vardır, hatta bu koku odasına girince bile alınır. Döküntülere ilaveten; boyun, dirsek ve diz içi çizgileri barizleşmişlerdir.
|
|
![]() |
|
Hocam benim napmami onerirsiniz.
Baska arkadasin mesajı ve resmi gelmis altina.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap size yazıldı.
Diline bakın, çilek görünümü var mı, koku varmı? Ona bakın. Sakın Antibiyotik vermeyin. Muhtemelen arkadan ishal gelecek Yazlarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|