Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Domuz gribi belirtileri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDomuz gribi belirtileri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
GKGSSG Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 102
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GKGSSG Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Domuz gribi belirtileri
    Gönderim Zamanı: 05 Şub 2016 Saat 08:48
6 yasindaki oglum dun okuldan bas agrisi ve halsizlik sikayeti ile geldi.gelir gelmezde uyudu.akşamda atesi cikti.38 civarinda seyrediyor.basi cok agriyinca calpol verdim.uyudu.geceyi zaman zaman sayiklayarak gecirdi.sık sık su iciyor.sabah atesi ayni duzeydeydi.kalkıp yurumeye calistiginda dizlerim agriyor dedi.sonrada kusmak istiyorum desede kusamadi.bulantisi var anladigim.belirtiler domuz gribi.hala bAşim agriyor dayanamiyorum diyor.agri kesiciyi nekadar sureyle verebilirim.konu ile ilgili tavsiyelerinize uyuyorum. birde kizim ver 4 yasinda onun icin endiseliyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118660
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2016 Saat 17:53
Cok gerekmedikce, hicbir ilaci kullanmayin. Hele agrisi yoksa, SAKIN, sirf ates dusurmek icin ilac
kullanmayin.
Calpol (+) en fazla; gunde 4x1 (5ml) verebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.