Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Domuz Gribi mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDomuz Gribi mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Domuz Gribi mi?
    Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 08:26
Hocam oğlum 10 aylık 2 gün önce 1 kez kusmus ve 5 kez kaka yapmış(alerjik bunyeli bir çocuk arada böyle kaka sayımız artıyor).
Dun 1 kere kaka yapmış ve hafif 1 kez kusmuş.Akşam eve vardığımda da burnu tıkalıydı.2 gecedir uyumuyor ateşimiz yoktu gece ve sabah ama bugün çıkar mı bilemiyorum.

Diş çıkaracağı zamanda da aynı belirtileri veriyor.Şuan 4 tane dişi yolda.

Doktora hangi durumda gideyim.Ateş düşürücü vermeyin demişsiniz.38,5 u geçsekte ateş düşürücü vermeyeyim mi?Şuan sadece yakasına cold mix ve burnuna serum fizyolojik yapıyorum

Başka ne yapabilirim?Oksuruk olmadığı için ballı limon başlamadım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118649
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 19:03
"Allerjik bunyeli" de ne demek.....  Bu is "bunye" meselesi degildir.
Bebeklikten itibaren;  asiri steril bakilan, her bir hastalikta, antibiyotik kullananlarda allerjik durumlar olur.
Dislerin de; ates  veya hastaliklarla bir alakasi yoktur, sadece; atesli hastaliklarda, metabolizma hizlandigi
icin, disler vaktinden erken cikarlar.
Cocukta; agri, sikinti olmadikca, sadece ates icin, ates dusurucu kullanmayin.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.