Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Down Sendromu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDown Sendromu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Konu: Down Sendromu
    Gönderim Zamanı: 14 Oca 2011 Saat 00:42
Merhaba doktor bey,
Size kuzenimin 2 günlük bebegi hakkinda biseyler danismak istiyorum.
Sali aksami Hollandadaki kuzenimin 37 haftalik 2.100 gr agirliginda bir kizi dogdu.Ve doktoru bebegi gördügü an gözlerine bakarak down sendromlu oldugunu söylemis.4-5 tane daha baska uzman doktorlarda görmüs bebegi.Ama hepsinin görüsleride farkli farkli imisConfused
Down sendromlu bir bebek ilk dogdugu gün gercektende gözlerinden anlasilir miConfused
Kuzenimin hamileligi boyunca yaptirdigi üclü testlerde filanda bi belirtisi olmasi gerekmiyor muydu?
Bugün ögrendim ve öglenden beri perisan haldeyizConfused1 hafta boyunca testler tahliller yapicaklarmis bebege 1 hafta sonunda anlasilacakmis down sendromlu olup olmadigiConfused
Sizinde görüsleriniz benim icin cok önemliDisapprove
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2011 Saat 09:54
1 günlük bebekte dahi bakarak ( tecrübeli doktor) " ön tanı" olarak söyleyebilir. Kesin tanı kromozom analizinden sonra söylenir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.