|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
petonia ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2014 Saat 11:55 |
Hocam merhaba 2 yaşında kızım var gözlerinde bi tuhaflık var hatta daha önce size de yazmıştım şaşılıktan bahsetmiştim bu durum düzelmeyince doktora götürdüm tekrar. Biz sol gözde şaşılık ihtimali ile gittik fakat sağ gözü sağ tarafa bakamıyor problem sağ gözde dedi. Fakülte hastanesine yönlendirdi bizi iyice bi bakılması takibi gerekiyor dedi. nette tabi araştırıyorum bir iki gündür ameliyat diyor kesinlikle düzelme olmaz diyor bazı yerlerde de 6. sinirin çalışmaması oluyormuş o gözde diger tarafta çalışan sinir iptal edilir ve sorun kalkar diyor kafam iyice karıştı:( Bu duane sendromu nasıl bişey tamamen tedavisi var mı ??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, boyle bir hastalik var. Gozu hareket ettiren bazi sinirlerdeki arizadan dolayi olur ve goz bazi yonlere bakamaz. Tedavisi, sadece; Ameliyattir.
|
|
![]() |
|
petonia ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zor bi ameliyat mi riskleri var mi ve tamamen duzelir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem, onu bir Goz doktoru ile konusun..
"Zor" , herkeze gore degisen, -izafi- bir durumdur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 May 2014 Saat 18:40 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam cok tesekkur ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|