|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mkaan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2018 Saat 15:59 |
Değerli Hocam merhabalar. Bu mesajı yazmadan önce forumu uzun süre inceledim. Fakat yaşadığımız durumla ilgili tam cevabı bulamadım. 7 yaşındaki oğlumun dudak kenarında kabuklu-iltihaplı bir mikrop kapması olayı var. Yaklaşık 2 haftadır geçmiyor. Elinde ise dün itibari iltihaplı şişme oldu. Her ikisinin de fotoğraflarını gönderdim. Umarım görebilirsiniz. Doktorumuz 3 adet antibiyotik verdi. 1) Azro oral süspansiyon 2) Bacoderm %2 pomad 3) Betadine antiseptik solüsyon Bu forumun yıllar yılı takipçisi olarak bunları almadım bile. Peki doğru mu yaptım? Kendi haline bırakmakla,sabunla yıkamakla geçer mi? Saygılarımla M. Kaan Yiğit |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dudaktaki: Impetigo.. Streptokok veya Stafilokoklarla olur. Derinin ustunde oldugundan, agizdan alinan veya igne seklindeki antibiyotikler etki etmezler.. Furacin pomat surmeniz gerekir.Gunde ena z2x1 ve her yikadiktan sonra surun.. Parmaktaki, abse olusumunun acilmasi ve agizdan antibiyotik almasi gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim.
7 yaşına gelene kadar bir kere bile antibiyotik kullanmayan çocuğa,böyle abuk subuk bir parmak iltihabı yüzünden antibiyotik vermek zorunda kalmak çok üzücü. Mutabık olmak için sormak isterim: Azro Oral Süspansiyonu kullanıyoruz,doğru değil mi? Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|