|
dudakta yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 309 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2020 Saat 20:34 |
Hocam merhaba bugün 9 aylık kızım koltuktan düşerek dudağını patlattı. Patlattı diyorum çünkü dişleri henüz yok ama yere sert bit şekilde ağzını vurunca dudağından kan gelmeye başladı ne yapacağımı şaşırdım küçükken bize yapilan kanayan yere karbonat basmak olduğu aklıma geldi hemen uyguladım ve durdu ama üst dudagi şişti içten yara olmuş sadece anne sütü aldiği için emmesinde sorun yok ancak sert cisimler agzina goturunce ağlamaya basliyor. Maillerde aradim bulamadim bu olay olali 2.5 saat oldu boyle durumlarda ne yapmak gerekir simdiden çok tesekkur ederim iyiki varsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soguk tatbik etmek en uygun olanidir.
Bu saatten sonra, birsey yapmayin, kendiliginden duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|