|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pozitif84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pozitif84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 22:31 |
merhabalar hocam. 15 aylık kızım 10 gün önce kalorifer peteğinin üzerinden düştü ve düşerken başını peteğin üzerindeki mermere çarptı. 10 gündür sol kaşının üzeri şiş ve fotoğrafta görüldüğü gibi içe batık bir yer var. ben şiş geçtikçe geçer diye tahmin ettim ama geçmedi. siz ev tipi düşmelerde bir şey olmaz dediğiniz için doktora da gitmedim. bu içeri batık olan kısım kalıcı mı acaba hiç geçmeyecek mi? sizce ne yapmalıyız?
![]() Düzenleyen pozitif84 - 13 Kas 2014 Saat 22:36 |
|
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" siz ev tipi düşmelerde bir şey olmaz dediğiniz "
Bu soz; "beyin hadiseleri" icin soylenmistir. Ciltteki izler, carpmanin siddetine ve yayginlik derecesine gore degisir. Evet, hafif bir cukurcuk var, su anda bir sey yapilamaz, ilerde kendiliginden duzelir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Kas 2014 Saat 03:38 |
|
![]() |
|
pozitif84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pozitif84
Çok sağolun hocam. Biz buz koymayı denedik ama çok koydurtmadı. Ne kadar sürede geçer bu çukurcuk? Anladığım kadarıyla hasar ciltte oluştu, kemikte birşey yok değil mi? Açıkçası ben tomografi çekmeye kalkarlar diye gitmek istemedim hastahaneye..
|
|
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogru, Turkiye; "abisi, kardesinin kafasina erik atti diye" Tomografi cekenlerin ulkesidir.
Hicbir sey yapmaniza gerek yok, (Bir daha olursa)soguk tatbik edemediginizde; varsa; "Yagli hamur" yoksa, "Cignenmis ekmek ici" baglayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|