|
Düşük ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esra_s
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Düşük ateşGönderim Zamanı: 10 Ara 2023 Saat 13:03 |
|
İyi günler hocam. Gecen pazartesi aşırı üşüme ve bulantı ile hastalandım.2 hafta öncesinde yine aynı şekilde hastalanmistim ardindan yogun geniz akıntısı ve gece öksürüğü oldu. Pazartesi gecesi de 6 yasindaki oğlum ateşlendi, gece 38.8e kadar yükseldi, ılık duş ile 2 gün sonra atesi düştü ancak simdi de atesi 35.2-35.8 arasinda değişiyor .özellikle gece yattıktan sonra ilk 2 saat aşırı terliyor ,üzerini yastığını islatacak kadar terliyor. Bunun disinda arada hapşırık ve burun akıntısı var. Serum fizyolojik, cold mix ile geçiriyoruz ama ateşinin bu kadar düşmesi normal mi? Gunduz terlemesi kosusturunca yine bas bolgesinde oluyor ama terli birakmiyorum yine be terlemeye bagli olabikir mi?
Bir de bu sabah fark ettim ki ben koku alamıyorum, baharat,kklonya gibi keskin kokuları denedim ama koku alamiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2023 Saat 19:18 |
|
Her ikiniz de Grip geciriyorsunuz. SAKIN doktorlara gitmeyin, ya Astim, ya da Zaturre baslangici derler!!!
Normal ates: 35-38 arasidir.... Illaki 36.5 olacak diye bir kaide YOK! Bazi Griplerde gecici olarak koku alma kaybi olabiliyor, zamanla duzelir. Sakin Turk doktorlarinin verdigi hicbir ilaci kullanmayin. |
|
![]() |
|
esra_s
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2023 Saat 21:06 |
|
Çok teşekkürler hocam içim rahatladı, eli,yanakları soğuk ilk defa böyle, 4 gündür terleme de devam edince endiselendim. Enerjisi yerinde sadece hafif burun akıntısı ve 3 aydır devam eden tıkanıklık var. Kbb gitsek geniz eti ameliyatı diyecek diye gitmedik. Serum fizyolojik, cold mix ile gecirmeye calisiyoruz 3 aydir. İnşallah bu kışı böyle atlatacagiz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|