Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Düşük ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Düşük ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Düşük ateş
    Gönderim Zamanı: 10 Ara 2023 Saat 13:03
İyi günler hocam. Gecen pazartesi aşırı üşüme ve bulantı ile hastalandım.2 hafta öncesinde yine aynı şekilde hastalanmistim ardindan yogun geniz akıntısı ve gece öksürüğü oldu. Pazartesi gecesi de 6 yasindaki oğlum ateşlendi, gece 38.8e kadar yükseldi, ılık duş ile 2 gün sonra atesi düştü ancak simdi de atesi 35.2-35.8 arasinda değişiyor .özellikle gece yattıktan sonra ilk 2 saat aşırı terliyor ,üzerini yastığını islatacak kadar terliyor. Bunun disinda arada hapşırık ve burun akıntısı var. Serum fizyolojik, cold mix ile geçiriyoruz ama ateşinin bu kadar düşmesi normal mi? Gunduz terlemesi kosusturunca yine bas bolgesinde oluyor ama terli birakmiyorum yine be terlemeye bagli olabikir mi?
Bir de bu sabah fark ettim ki ben koku alamıyorum,  baharat,kklonya gibi keskin kokuları denedim ama koku alamiyorum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119374
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2023 Saat 19:18
Her ikiniz de Grip geciriyorsunuz. SAKIN doktorlara gitmeyin, ya Astim, ya da Zaturre baslangici derler!!! 
Normal ates: 35-38 arasidir.... Illaki 36.5 olacak diye bir kaide YOK! 
Bazi Griplerde gecici olarak koku alma kaybi olabiliyor, zamanla duzelir. Sakin Turk doktorlarinin verdigi 
hicbir ilaci kullanmayin.

Yukarı Dön
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2023 Saat 21:06
Çok teşekkürler hocam içim rahatladı, eli,yanakları soğuk ilk defa böyle, 4 gündür terleme de devam edince endiselendim. Enerjisi yerinde sadece hafif burun akıntısı ve 3 aydır devam eden tıkanıklık var. Kbb gitsek geniz eti ameliyatı diyecek diye gitmedik. Serum fizyolojik, cold mix ile gecirmeye calisiyoruz 3 aydir. İnşallah bu kışı böyle atlatacagiz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.