|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zepzelinda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zepzelinda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 20:07 |
Hocam merhaba, oğlum 4.5 yaşında. Yaklaşık 1_2 ay önce grip sonrasında da el_ayak_ağız hastalığı geçirdi, malum kreş yılımız.Ama öksürüğü hiç kesilmedi ve 3_4 gündür de duymadığını söylüyor.Kbbye götürdüm kulakları dolmuş iltihap var dedi ve antibiyotiği dayadı tabi.Ama ben 3 gündür sadece illiadin ped spreyi günde 3 defa sıkıyorum.Ancak hala duymaduğını söylüyor.Ne tapmalıyım başka hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprey ile netice alamazsiniz....
Spreyi; sadaece "Burun tikanikliklarinda" kullanin... Orta Kulak iltihaplarinda, ilacin Oztaki borusuna kadar erisebilmesi icin; YATAR vaziyette olmasi gereklidir. Spreyler, yatar vaziyette kullanilamadigindan, siz: Iliadin DAMLA'yi kullanin... Yatirin ve her damladan sonra basi o tarafa cevirip, 2-3 dakika bekleyin... |
|
![]() |
|
zepzelinda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zepzelinda
Hocam merhaba, 2 defa illiadin damlayı 3er gün kullandım ama hala tam açılmış değil kulakları, ağrısı, ateşi falan yok sadece duymak da zorlanıyor, genzi de dolu dolu. tekrar kullanmamın bir zararı olur mu? ya da başka bir şey mi yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-2 gun aralar vererek istediginiz kadar kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|