|
Dvit hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2021 Saat 14:21 |
Kadir hocam merhaba, haziran 16 da oglumun bacak resimlerini gonderdim bariz x bacak var dediniz. Hemen dvit ampul icir ekimde dvit dyzeyine baktir dediniz. Ben haziranda dvit icirdim ancak suan d vitaminine baktirma imkanim yok ancak 15 gun sonrasi baktirabilirim bir sorun olurmu ? bu arada bacaklar yine ayni hicbi degisiklikte yok hocam. 3 yas 15.500 kg 100 cm boy bacaklari ve vucudu cok zayif duruyor hocam ek olarak.
Düzenleyen saliç - 28 Eki 2021 Saat 14:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sorun olmaz. Bacaklar; uzerine devamli YUK bindigi icin, duzelmeleri biraz zaman alir.
Muhim olan, D vitamini zehirlenmesi yapmadan yeterli D vitamini vermektir. 15 gun gec kalmanin bir onemi yok.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Eki 2021 Saat 18:33 |
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yukaridada bahsetmistim 3 yas 15.500 kg oglumun bacak resimlerini attigimda bariz x bacak var demistiniz,haziran ayinda dvit ampul vermistim eylulde tekrar olcum yaptir dediniz simdi yaptirdik sonuc 29.62 cikmis hocam simdi ne yapmamizi onerirsiniz? Sonucu nasil buldunuz ? labraturdaki adam turkiye ortalamasina gore iyi sayilir demis sonucu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Laf mi yani!!! "Turkiye ortalamasi" NE DEMEK???
Turk doktorlarinin salakligi ve cahilligi sonucu, Turk halkinin tamaminda D vitamini eksikligi vardir. Turk doktorlari; kafalari calismadigi icin; butun sut ve sut urunlerinde D vitamini takviyesi olan Amerika'da verilen dozlarda D vitamini verirler. Halbuki Turkiye'deki gidalarin hicbirinde kayda deger D vitamini katkisi YOKTUR! Zaten yaptiklari butun pustluklarin altinda yatan sebep, uzun senelerdir uyguladiklari bu ihmallerinin ve beceriksizliklerinin ortaya cikmasini onlemek icindir. Ideal seviye; 50-100 arasidir. Bu ay 1 ampul icin, 1 ay sonra tekrar icin ve Subat ayinda tekrar olcum yaptirip bana yazin. |
|
![]() |
|
Hocam simdi ogluma dvit icirince 1 ay sonra tekrar icirince bu bacaklar duzelirmi acaba? duzelmeleri zaman alir demistiniz ama boyle kalmasindan cok korkuyorum mutlaka ise yararmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En az 6-7 ay daha alir.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam,dvit ampulu icirdim ama eczaci ne cahilligimi birakti ne anneligimi neredeyse cok yalns yapiyorsun bu dvit 3 yas icin uygun dgl damla kullanmalisin sen saglikcimisin birsuru sey ama ben daha oncede bu tarz konulara yazdiginiz cevaplari bildigim icim ogluma dvit ampulu icirdim. Tek sorum su 1 ay snra tkrar icirince geckten eczacinin dedigi gibi dvit zehrlenmesi vs olurmu ? bunu iciriyosun bari 1 ay snra icirme fln dedi olcum yptir dedi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamin seviyesi cok dusuk, zaten Mart ayindaki seviyeye gore; gerekiyorsa, 3. ampulu bile alabilir.
Eczacinin isine gelmiyor!! Bir ampulun fiyatina bakin, bir de, damlanin fiyatina!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|