Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dvit3 eksikliğimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDvit3 eksikliğimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
jalee Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jalee Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dvit3 eksikliğimi
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 11:04
kadir hocam iyi günler.verdiğiniz cevaplarla ne kadar rahatlıyorum bilemezsiniz.size gerçekten çok teşekkür ediyorum. geçen forumda yazılarınızı okurken bir bebeğin başının arkası düz diye dvit 3 eksikliği yazmışsınız.ve resimde gördüğünüz gibi kızımın başının arkası da doğduduğundan beri böyle düz.hergün düzenli olarak sağlık ocağının verdiği dvit3 ten 3 damla ağzına damlatıyorum. kızım 04.08.2015 doğumlu ve 65cm 8 kg. sanırım fazlası var :) çalışıyorum ve sadece anne sütüyle besliyorum.hergun olmasada haftada 2 kere yoğurt yediyorum.henüz çorbalara başlamadık. başı için yardımcı olmanızı rica eder, iyi günler diliyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117782
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 18:00
Dvit3 Damla; 3 degil, 5 damla verilir. Hizli kilo alanlarda, D vitamini ihtiyaci daha fazla olur.
1 kilo fazlasi var.
1- YUZ USTU yatirmaniz sart.. Sakin Turk doktorlarinin sacmaliklarina kanmayin, eski mailleri okuyun.
2- 3 ay sure ile, gunde 10 Damla Dvit3 verin,  Sonra 1 yas bitene kadar, 5 damla verin.
Yukarı Dön
jalee Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jalee Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2016 Saat 11:21
Hocam cevabınız için çok teşekkürler. dün yanıtınzı okuduğumda kızımı yüz ustü yatırmaya çalıştım ama nafile.. butun gece uyumadı. 
1- altına yastık koyup mu uyutmalı , yastıksız mı ?
2- sağlık ocağının verdiği kızmızı ilacı da kullanmıyorum.başı böyle düz diye onu da kullanmalı mıyım?
cevabınız için şimdiden teşekkürler..
iyi günler..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2016 Saat 18:05
1- Yan yatirin. En azindan, kafasinin arkasina agirlik binmez ve duzelme imkani olur.
2- "kirmizi ilac" ???????  D vitaminimi??? Demir ilacimi???
Yukarı Dön
jalee Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jalee Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2016 Saat 20:10
Vegaferon oral damla. Hergun yedi damla
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2016 Saat 06:30
Demir ilaci... SAKIN vermeyin...
Yukarı Dön
jalee Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jalee Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2016 Saat 13:36
hocam cevabınız için teşekkürler.2009 doğumlu kızım için zymaflouru tedarik edemediğimizden ,d-florvit500
olanı kullnsak olur mu. 04.08.2015 doğumlu kızımada kullanabilir miyiz..
teşekkürler iyi günler..

Yukarı Dön
jalee Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jalee Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2016 Saat 14:33
hocam 2009 doğumlu kızım sabah uyandığında hep bi karın ağrısı şikayetinde bulunuyor. eski forum yazılarınızı okurken karşılaştım ''''1- Apandisit gibi durumlarda, agri devamlidir, hic gecmez ve an-be-an siddeti artar. 
2- Barsak solucani yapiyor olabilir. 
Once; 1 olcek Andazol surup icirin, ikincisini de; 10 gun sonra icirin. Ilk ilactan, bir gun sonra iyilesirse, agri barsak solucanlarindan imis demektir. 
3- Ishal yapici bir mikrop olabilir, kakayi takip edin. ''''

barsak solunucanı kaşıntı yapmaz mı . kızımda sadece karın ağrısı şikayeti var. cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.