|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2017 Saat 00:29 |
https://i.hizliresim.com/zBd4qj.jpg
https://i.hizliresim.com/ZEGdqV.jpg
|
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam merhaba,
Oğlum 18 aylık, 1 yaşına kadar 5 damla dvit kullandık 13 aylık olunca 1 ampul dvit içirdim. 2 aylıkken sol kaburgasının dışa doğru çıkık olduğunu farkettim. Şişlik zannettim önce fakat sizin yazılarınızdan dvit eksikliği olduğunu anladım. Bu ay çektiğim resimleri yükledim. Ayakta sabit durmadığı için dizileri bitişik değil. Dizleri bitişik durunca açıklık 2 cm e yakın oluyor. Durumu değerlendirir misiniz? Bir daha dvit nezaman kullanalım?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, Oğlum 10 kg, kilolu bir bebek değil yani. Hergün güneşe çıkarıyorum.Dvit eksikliği doğuştan geliyor galiba. Ben geçen sene Kasım ve aralık aylarında 1 er ampul dvit içtim. Çünkü güneşten korunuyordum sürekli. Geçen ay tahlil yaptırmıştım dvit de bakıldı 39 çıktı. Öyle olunca oğlumun durumunu sizin değerlendirmeniz iyi olur diye düşündüm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bariz Rasitizm var!! Hemen 1 Ampul Dvit3 icirin... Kasim ayinda, 1 ampul daha icirin.. Aralikta, sadece bacaklarinin resmini gonderin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|