|
Dvit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2024 Saat 19:38 |
Hocam merhaba 5 buçuk yaşındaki oğlum 15 kg. Geçen sene Nisan ayında bir ampul dvit3 vermiştim . 15 gün sonra tahlilde 155 çıkmıştı dvit3. Bunun üzerine bir yıl hiçbir dvit 3 ve içeren bir şey vermeyin demiştiniz bana. Temmuz yarı oldu artık vereyim diyorum. Elimde bu dvit3 var. Bunu günlük kaç damla şeklinde vermeliyim bilemedim hocam.
Düzenleyen kzykzy - 13 Tem 2024 Saat 19:38 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini ölçtürüp bana yazın.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba bugün oğluma tahlil yaptırdım dvit 3 de olcturttum . En son 2023 Nisan ayında bir ampul dvit 3 icirmistim 15 gün sonra tahlil yapılmıştı dvit3 155 çıkmıştı ondan sonra hiç kullanmadım. Hocam yukarda resmi olan dvit3 var elimde ama Eylül ayı son kullanma tarihi imis. Sanırım onu kullanamam değil mi.
Düzenleyen kzykzy - 21 Kas 2024 Saat 22:01 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini;28.75 çok düşük.
Bana kalırsa, o ölçülen "155" yanlış idi... Tek bir ampul içmekle bu kadar yükseklik olması imkansızdır. Ayrıca da; 155 seviyesi, bu sürede bu kadar düşemez. Bu arayı damlalar ile kapatamazsınız. Siz gene 1 ampul Dvit3 içirin. Mart ayında tekrar ölçüm yaptırıp, bana yazın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|