|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyla3868
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leyla3868
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ek gıda - etGönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 10:27 |
|
hocam iyi günler. bizi aydınlattığınız için verdiğiniz emek için size çok teşekkür ederim.
bebeğim 7 aylık 8500gr. 66 cm. hocam; 1 bebeğime et-balık yedirirken yiyebileceği lokmada veriyorum yiyorda. ancak kıyma 3 kere çekilmesi lazım filan diyorlar. aklıma takılıyor böbreklerine filan zarar verirmi küçük parçalar halinde versek. 2 kemik kaynatıyorum iliğinden yediriyorum, biraz yağlı oluyor zarar verirmi? 3 birde günde bir tane cevizi kahvaltısında yediriyorum yeter li mi? 4 kendi yaptığım kek ten yediriyorum, kakao olursa içinde zarar verir mi? |
|
|
HAYAT KIZIMLA DAHA DA GÜZEL
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 03:22 |
|
1- Siz ne diye bu aptal insanlara kulak asarsinizki!! Lokmasi o nasil isterse oyle olur. Buyuk-kucuk lokma hic farketmez. Kucuk lokma ile, bobreklerin ne alakasi var??? Kim,size nasil bir bilgi uydurdu ise, tamamen, sallama bilgi.
2- Bir zarari olmaz... Kemik suyu, et suyu, tavuk suyu'nun gida degeri yoktur, sadece o gidaya, "lezzet" verirler... 3- Hic sart gida degil... Bu sacmalik bir tek Turkiye de vardir... Sirf bu Ceviz sevdasi yuzunden, TURK cocuklarinda, "Ceviz allerjileri" cikarsa, hic sasmam, zira Amerika'daki "YerFistigi" (Peanuts) sevdasi yuzunden, pek cok cocukta, "Fistik allerjisi" vardir.. 4- Severse, yer, bir zarari olmaz. Gereksiz gida... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|