Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ek gıda ile ilgili bütün topikler burada
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEk gıda ile ilgili bütün topikler burada

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1920212223 26>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 01:34
ClapClapClapteşekkürler canımClown
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
annayake Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 14:27
anneler bebeğimde laktoz intoleransı ve inek sütü alerjisi var.7. ayımıza yeni girdik.ek gıdayı çatalla ezerek veriyorum.bi problem yok.yavaş yavaş peynir süt deneyeceğiz.aranızda bana patates havuş ve kabak dışında öğün hazırlayabileceğim tarif verebilecek var mı???Bebeğim çok güzel yemek yiyor öğlen ama ne ara öğünler ne de mama artık kesmiyo hemen acıkıyor.bir öğün daha yemek vermek istiyorum ama aynı yemeği değil.ne öneriyorsunuz...
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 14:55
7 ayda biz ete başlamıştık tavuk etini göğüs kısmından çorbalarına ekleyebilirsin canım ,benimki ençok yoğurt çorbasını seviyor onun içine toptop köfte yada tavuk parçalarıda ekliyorum arada bayılıyor.şehriye çorbasınada kıyma koyabilirsin besleyici olur hem
ben birde prinçliköfte hazırlıyorum kıyma ve prinç koyuyorum içine tp top yapıp haşlıyorum içine patates ve havuçta ekliyorum sonra terbiyeliyorum harika oluyorWinkblendr yada çatalla ezip ver nasıl istersenTongue

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 18:58
bende o aylarda başlamıştım et ve tavuğa..tavuklu yaparsam baget kullanıyodum kemiğinden sıyırıp eziyom..

dün biber doldurdum iç arttı.dolmayı zor yiyo bende tereyağında unu kavurdum biraz salça ve su kaynayınca içine kalan içi küçük köfteler yapıp attım içineLOLçorba oldu mis gibiThumbs%20Upadınada ''kalan içi değerlendirme çorbası''dedimLOL

ama ben her türlü sebzeyi attım sebze çorbası yaparken..havuç ve kabakla sınırlı kalmadım baştan beri..
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2934
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 21:56
benim oğlum 6,5 aylık.bizde yemeklerimizi çatalla ezip yiyoruz.ben patates,kabak ve havucun dışında oğluma ıspanak,brokoli,enginar,kereviz gibi sebzelerde kullanıyorum.ayrıca çorbalarına kıyma ve tavuk katıyorum.bunların dışında yayla çorbası,şehriye çorbası ve tarhana çorbasıda yiyor.

Düzenleyen oğuzkağan - 15 Nis 2008 Saat 22:40
[
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 22:59
Orjinalini yazan: oğuzkağan oğuzkağan Yazdı:

benim oğlum 6,5 aylık.bizde yemeklerimizi çatalla ezip yiyoruz.ben patates,kabak ve havucun dışında oğluma ıspanak,brokoli,enginar,kereviz gibi sebzelerde kullanıyorum.ayrıca çorbalarına kıyma ve tavuk katıyorum.bunların dışında yayla çorbası,şehriye çorbası ve tarhana çorbasıda yiyor.

canim bizde corbalara baslicaz yag salca ve tuz bunu nasil yapiyosun?
Yukarı Dön
annayake Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 23:08
bende kıyma tavuk karnabahar ıspanak patates kabak havuç soğan domates pirinç kırmızı mercimek kullandım farklı kombinasyonlar yaptım.yumurta da yiyor pekmezle birlikte.benim onur'um muhallebiyi sevmedi.formül mama ve pekmezle muhallebi yapınca çimento gibi oluyor tadıda güzel diil zaten.öğlen yemeği iştahla yiyor ama biberon mamasını azalttı.arada da meyve var.siz günde kaç kez ek gıda veriyorsunuz????
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 00:07
formül mamaya pekmezmi katıyosun??

ben sabah kahvaltı karışımı veriyodum,1-2 saat sonra meyve püresi,öğlen çorba,ikindi yoğurt yatmadan önce kaşık maması..ben pirinç unuyla muhallebi hiç yapmadım kaşık maması verdim..benimki formul mama hiç içmedi kaşık mamasına  karıştırdım hep..bu menüleri yazdım ama saatleri kızın uyumasına bağlıydıLOLöğün atlıyoduk yaniDisapprove
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 1920212223 26>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.