Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ek gıda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumek gıda

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117976
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 10:24
Turunçgilleri ve çekirdeği ile birlikte yenilen meyvaları,6 aydan sonra verin.
Yukarı Dön
leyla Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2009 Saat 23:40
doktor bey benim bebeğim 5 aylık 2 aydan beri süt almıyor.2 aydır her acıktığında uyutarak emziriyorum.geceleri bir sorun yok uyuduğu için emiyor.gündüzleri neden böyle yapıyor.şimdiden teşşekürler.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 09:59
Gündüzleri ne veriyorsunuz? Eğer biberonla veriyorsanız, tembelliğe alışmış olabilir. Biberon verirken, deliğinin küçük olmasına ve ters çevirdiğinizde, damlaların tek-tek damladığına emin olmanız gerekir.
Yukarı Dön
bilcem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 15:29
merhaba Dr Bey. oğlum birkaç aydır sürekli gözlerini kaşıyor. ben hep uykusu gelince yapıyor diye düşünüyordum. uykudan uyanırkende hep elleri gözünde oyucak gibi kaşıyor. bir arkadaşım alerji olabilir kaşınıyordur dedi. eşimdede alerji var. acaba nasıl anlayabiliriz bunu. 2 yaşından önce test yapılmıyormuş galiba. birde ne kullanabiliriz. teşekkürler
oğlum 5.5 aylık
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 15:59
O yaştaki bebekler burunlarını karıştıramadıkları için, o hareketi yaparlar. Bilhassa banyo yapmadığı günler sümük birikir ve kurur. Buda çocuğu rahatsız eder. Serum fiz. ile burun temizliği yapın, geçer. (Alerjinin lafı bile edilmez)
Yukarı Dön
bilcem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 16:05
Doktor bey anlamadım. burnu dolu oluncamı gözünü kaşıyor. serum fizyolojik kullanıyom sürekli temizlemek için. göz doktoruna gitmeye gerek yok herhalde. eşimdede alerji olunca acaba dedik oğlumdadamı var. teşekkürler
Yukarı Dön
bilcem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 16:47

Merhaba Doktor Bey. oğlumun yanaklarında kırmızılıklar oluştu 2 haftadır. bebeyağı sürüyom ama geçmiyor kupkuru ve pıtır pıtır. acaba isilik olabilirmi. birde herşey ağzında tüylü oyuncaklar falan ondanmı acaba.

birde oğlum kakasını yaparken çok ıkınıyor acaba kabızmı oldu. yaklaşık 1 haftadır her yaptığında ıkınarak zorlanarak yapıyor. ne yapabilirim . öneriniz nedir. oğlum 6 aylık olcak cuma günü. ek gıda veriyorum 2 aydır sütüm azaldığı için. verdiğim yiyeceklere zeytinyağı koysam geçermi Dr Bey. teşekkürler

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 17:02
Bir vakit çok sıcak tutmuşsunuz. Zamanla o deri dökülecek, alttan normal deri gelecek, şimdiki kuru cilde yapabileceğiniz bir şey yok, değişmesini bekliyeceğiz. Kabız diyebilmek için, sert kakası olması lazım. Yumuşak kakayı zor yapabilir, önemli değil.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.