|
elde gecmeyen kasinti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2022 Saat 01:29 |
sevgili kadir hocam,oglum 3 bucuk yasinda..4-5 gun evvel avuc icleri ve parmak aralari kasinmaya basladi baktigimda sadece minik poturcukler vardi,son iki gundurdu kasimaya bagli oldugunu dusunuyorum,parmaklari ve avuc icleri hafif odemli kizarik ve dokundugumda kup kuru. bi kac yazinizi okudum ama uyuz oldugunu pek dusunmiyorum. Sol eli daha kotu durumda resimde cektim ama malesefki cok net belli degil. stilex krem surdum iki gundur aksamlari ama bi fydasi olmadi. Birtanede krtizonli lokederm diye bi kremi vardi bebekken surati pul pul dokulup yara oldugunda verilmisti onusa minicik bi surdum ama onunda fydasinin oldgnu dusunmuyorum.cocuk gece uykusunda saclarima surtuyor artik elini kasintisi gecsin diye.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam resim ekledim ama dosya hatasi veriyor ikinci lingi Hocam tum bglantilari ekledim insalh birinden biri acilir bakabilirmisinz.resimdede net dgl ama gorunen dha kirmizi ve tahrisli Düzenleyen saliç - 23 May 2022 Saat 14:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni izler, ayak tabaninda varsa ve agiz icinde de, yaralar varsa, El,Ayak&Agiz Hastaligi olabilir.
Tedavisi yoktur, kendiliginden iyilesir.
|
|
![]() |
|
Ayaklarinda ve agzinda yok hocam peki bi krem bisi surmek gerekirmi kasintidan duramiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenistil jel, kasinti oldugunda surun.
|
|
![]() |
|
Hocam simdi fark ettim burun uzeri kolun dirsekten assa inen kisimlari, karin ve ust govde cevresinde daginik minik minik puturcukler var. Renkleri soluk.. fakat genital bolgeye yakin biyerde zeytin cekirdegi kadar kume halinde ve cevresinde yine soluk seklinde cikmislar. Sivilce desem degil. Acaba bska bisi olabilirmi bisi alerji ypmis olabilirmi veya egzama filan. degisik olarak sadece bi kac gundur ton baligi yiyordu. Ama daha onceki zamanlardada bole minik puturcukler olurdu vcudunda pek onemsencek bisi oldnu dusunmemistim
|
|
![]() |
|
.
Düzenleyen saliç - 23 May 2022 Saat 14:39 |
|
![]() |
|
.
Düzenleyen saliç - 23 May 2022 Saat 14:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|