|
elde gecmeyen kasinti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Surdum hocam ama stilex eczaci fenistin muadili dedi. Ksnti bocek skmasi icn fln dedi. Fenistil de karsi komsuda varddi bi kezde iki uc gun once ondan surdim. Bizim durumumuz ne hocam egzama fln mi,birde ek olarak fark ettigim bi bulguda ornegin; bir saat once yanik gibi cok kirmizi goruntu 2 saat sonra dha soluk daha sakinlesmis bi goruntu. Sonrasi yine ayni kirmizi.
Düzenleyen saliç - 13 May 2022 Saat 20:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Stilex ve Fenistil AYNI ilac. Hangisi varsa surun.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 398 |
Hocam beliritler tam geriledi duzelme egiliminde derken simdi bu purpura dedikleri basmakla solmayan seyler belirdi. ama sadece kulaklarda ve el uzerinde avuc iclerinde yani dermotitden etkilenen bolgeleri disinda biyerde cikmadi hocam,dun ellerinde hic bisi yoktu bugun uzeri basmakla solmayan noktaciklar olusmus noktadan birz dha buyuk.kulaklarindada bir kac gundur artarak devam ediyor. dha once bu konudaki yazilarinizida okudum ama ozellikle el uzerindeki cikanlara mana bulamadim. Aniden belirdi. Ve fazlaca kasimadida ztn el uzeri kaisnmiyordu sadece bm krem suruyordum okadar. Farkli bi kan hstaligi bozuklugu vs olabilrmi
Düzenleyen saliç - 17 May 2022 Saat 12:35 |
|
![]() |
|
.
Düzenleyen saliç - 23 May 2022 Saat 14:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tahris olmus, HICBIR SEY yapmayin!
|
|
![]() |
|
Hocam ama basmakla solmuyor bu deri alti kanamasi degilmi ? Deri tahris oldugu icinmi kanama olmustur ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, tahris sonucu olmus, HICBIR SEY iyilestirmez, zamanla kendiliginden duzelir.
Sakin bunun icin, Turkiye'de doktorlara gitmeyin, basiniza buyuk isler acarlar.
|
|
![]() |
|
Hocam allah sizden ragzi olsun sizin onceki yazilarinizi okumasam suan acillerde kobay olmustuk. bize sogukkanli olnayi bilincli olmayi ogrettiniz cok tesekkurederim icimi ferahlattiniz iyiki varsiniz hayirli yolculuklar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|