|
Elidel krem? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 08:54 |
Sevgili hocam yine alanınız dışı bir soru yöneltmek zorundayım çünkü size danışmadan kendim ve çocuğum için hiçbir şey yapamıyorum. Sağolun varolun. 32 yaşındayım, 2-3 senedir saç derisi, kaş derisi, burun kenarlarında kaşıntı, kabuklanma rahatsızlığım var dönem dönem de atak yapıyor. Teşhis seboreik dermatit. Dün cildiye doktoru kaş için kullanabilmem adına Elidel krem yazdı. Ben advantan kullanıyordum ama Elidel kortizonsuz ve daha iyi dedi. İlacı almadım, araştırma yaptığımda kanser yapabildiği bilgisine ulaştım. Sanırım ilacın prospektüsünde bu uyarı varmış. Bilginiz var mı hocam bu ilacı alıp kullanmalı mıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120892 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elidel, cok ozel bir kremdir..
Ara ara, kisa surelerde kullanildiginda, bir yan etki gorulmez.
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|