Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Elif'imin odasını ayırıyorum.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuElif'imin odasını ayırıyorum.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 12:24
Gece 4'te filan Eymen agladi onu emzirmeye gittim, ben onu emzirirken uyanmis babasinin yanina gitmis, (esim tepeme cikti diyor) LOL, baslamis "babaaaa anneeem neerrdeee" demeyeLOL Allahtan Eymenin yaninda uyuyup kalmamisim, Elifin sesini duydum tam kalkiyordum esim, "Nesibeeeeee" diye seslenmeye basladi. LOL Kucakladim tekrar yatagina goturdum, sabahin korunde biraz tepindi tepemde, sonra uyudukBig smile

Ilk gecemiz boyle gecti LOL BU aksam yattigimiz kanepeyi acmayacagim, dun aksam acmistim onun icin "burda yatalim" filan dedi, iceriye gidince "anne iceri gidelim" dedi. Bu aksam acilmis yatagi gormezse gitmek istemez sanirim salona Big smile

Nasil gecmis ilk gecemiz, yorumlariniz hanimlar LOL
Yukarı Dön
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Puanlar: 5686
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 12:29
kızlar bende malesef ayıramıyorum benim koca danayı 2 kişilik yatağa zor sığıyoruz hiçbir şekilde yatmıyor.üstelik odası,yatağı,dolabı ve odasında bir yığın oyuncakları varken.bensiz asla yatmıyor.illa ki benle yatıcak.hadi yatırıp kalkıyorum yanından 1 saat sonra beni göremedi mi yanında çok ağlıyor.3 yaşında olacak ve 2 hafta sonra allahız izniyle 4 kişilik bir aile olacağız amöa ben ne yapacağımı bilmiyorum.nasıl alıştıracağım tek başına hiçbir fikrim yok.annemler yanımda kalıyor son zamanlarım diye annem kendinle yatırmaya alıştırıyor oda nafile yatmıyor.doğumda yeşilyurt devlet hastanesi 1 hafta yatırıyormuş asıl o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorumCryen çokda o düşündürüyor zaten
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 12:45
Elif'te farketmedigi zaman uyaniyor. Dun gece 4 te kalkip odaya gelmesi de bundan dolayi. Ama gece bir defa farkina varmis. Onun disinda kontrol etmek icin uyanmadi cok sukur. Sabah geri uyuttum ve ben yine kalktim yanindan LOL
Elifte cok duskun bana, sabah babasi sakadan kiskandirdi,"benim annem senin degil" dedi. "O benimmm annemm" diye basladi babasiyla kavga etmeye. Ben babasina aynisini yaptim "benim babam senin degil" dedim, sonra da sordum kimin babasi diye... Ne dese begenirsin? LOL "Annenin babasi"LOLLOLLOL
Babasi can atiyor bir kere de benimle yatsin uyusun diye, ama Elifte tik yok. Gecen gun babaannesiyle yatti. Esim diyor ki, "sipaya bak babaannesiyle yatiyor da babasiyla yatmiyor" LOLLOL

Bu topicteki fikirler insaallah senin de isine yararApprove
Yukarı Dön
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Puanlar: 5686
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 14:20
kız sen ne diyon benim herifte çocuktan ayrılmamak için elinden geleni yapıyor.geçen ne dese beğenirsin yakında bu yatakta 4 kişi yatacağız inş demesiyle dumur oldumConfusedConfusedLOLLOLLOLzaten ben ayırmaya bakıyom nasıl yapcaz nasıl etcez izzet berk de geliyo derken adam 4 kişi yatcaz diye seviniyoConfusedLOLLOLLOLLOLben oğlumsuz yatmam diyor hoş oğluda onsuz yatmıyor yatağa babayı alıp zorla götürüyor adam sen git oğlum ben sigara içip gelcem diyo yokLOLLOLLOL
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 14:33
Allah yardim etsin bacimBig smile
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 02:33
nesıbe dünür aday adayım benım........LOLnıye böle bır caba ıcerısındesın anlamadım..bırak senınle sızınle uyusun tadını cıkar kızının koynunda uyumasının buyudugunde zaten ıstesende yatmayacak senınle.onlar öle akıllılarkı neyı ne zaman yapacaklarını bılıyolar sen bın götur yatagına o tekrar gerı gelır.benım tuna 4.5 yasında ayrı odaya sahıp oldu.daha genıs bır eve tasınınca artık zamanını kendısı belırtı zaten.ondan önce kıs ayları malum yazın antalya sıcagı hep aynı odada yattık yataklar ayrı bıle olsa.sonra sımdıkı evımıze tasınınca önce yatak aldık sonra sevdıgı karakterlı nevresım takımı.onu mutlu etmeye yettı perdeınıde ınsallah en kısa zamanda yaptırcam. ceylınle uzun metrajlı carsı gezıntısı yapamadım daha.bırde önce psikolojık olarak hazırlamak gereklı cocugu dıye dusunuyorum.daha cok kucuk ya al koynuna yat...özel anlarınız eymenden dolayı sınırlanmıstır zaten oyuzden kasma elıfı ve kendını o sana söyler merak etme.....Approveneler yazacaktım unuttum yarısını.....
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 02:48
Orjinalini yazan: hüseyin can hüseyin can Yazdı:

kızlar bende malesef ayıramıyorum benim koca danayı 2 kişilik yatağa zor sığıyoruz hiçbir şekilde yatmıyor.üstelik odası,yatağı,dolabı ve odasında bir yığın oyuncakları varken.bensiz asla yatmıyor.illa ki benle yatıcak.hadi yatırıp kalkıyorum yanından 1 saat sonra beni göremedi mi yanında çok ağlıyor.3 yaşında olacak ve 2 hafta sonra allahız izniyle 4 kişilik bir aile olacağız amöa ben ne yapacağımı bilmiyorum.nasıl alıştıracağım tek başına hiçbir fikrim yok.annemler yanımda kalıyor son zamanlarım diye annem kendinle yatırmaya alıştırıyor oda nafile yatmıyor.doğumda yeşilyurt devlet hastanesi 1 hafta yatırıyormuş asıl o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorumCryen çokda o düşündürüyor zaten
ebrucum akıl vermek bana kalmamıs ama dogru zaman degıl gıbı yenı bebek gelıyor sen onu ayıracaksın bırak sızınle bıraz daha yatsın derım.buyuk cocuklar bebekten cok anneyı kıskanıyor .anneyı paylasmayı sevmıyolar.beraber ılgılendıgınızde bebısle daha az kıskanclık oluyor.bızım öle idi.hala öyle ne yaparsam kızımla tunada dahıldır hep bıze.. kıskanclık söz konusu bıle dgıl yanı....yatakta 4 kısı yatma ısıne gelınce sıgarsınız bız denedık sıgdık yanı LOLtabı yatagınızın boyutu ne bılmıyorum.kımın kolu allta ayakları tepesınde..komık oluyor macera kız..pozıtf olun azcık.cok guluyosun sonra..hatta esım bır sabah dıyorkı cocukları ıkısınıde  kucaklamıs odaya gırdım muhabbet koyu bakıyorumda dedım.o bana ortası bos kaldı 3.ne zaman yapcaz.dıyorLOLdedımkı tıp ılerlıyor bır 4 sene sonra onuda sen dogurursun benım tükkan kapandı...devamını sızden dılerım dedımLOL aynı bır sekılde oluyor sıkıntı yapma..saglıkla al bebegını kucagına cok az kamısStar
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 11:55

Zaten Elifle birlikte yatiyoruz, esimle yatmiyorum ki Elifle yattigim zaman.Big smile

Sabah zaten esim, "yarin diger odada yatiyorsunuz 50 defa uyandim dedi". Eymene kalktim, Elife kalktim baktim, gece uyandi tekrar odaya gittik uyuduk filan... Sabah esim gidince de koca iki kisilik yatak bize kaldi beraber uyudukBig smile

Neyse ben daha kendime gelemedim hastayim biraz, toparlanayim uzun bi cevap yazicam LOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.