bende aile apartmanında oturuyorum .iki eltim varr
evlenmeden önce eşim bana , iyi olun güzel geçinin ama kendini samimi olmak zorunda hissetme lütfen ve hatta yapabiliyosan olma bile . yani eltilerinden birine çıkmak istiyosan telefonla müsaitmisin diye sen sorki oda sana gelirken sorsun öyle çatkapı cıvık cıvık ilişkiniz olmasın bence sonra daha çok promlem yaşarsınız diye tavsiyede bulunmuştu ..ama ben salak kafam olurmu öyle şey

insan isterse iyi olabilir diye eşimi dinlemedim ..

tabiki promlemlerde başladıı yani bana ters gelen ama onların artık bi düzen içinde yaptığı herşeyi yapmaya sanki kendimi mecbur hisettim ve durumdan zamanla mutsuz olmaya başladım ..
örnek vereyim .. hepsinin anahtarları kapının dışında üsünden takılıdır yani çat kapınınında abartılmış hali kapı vurmadan herkes anahtarla girmek istediği eve giriyo

bende ayıp olmasın ben oyun bozanlık yapmayayım diye alışık olmadığım halde anahtarı taktım

bide benim ev giriş kat çöp atmaya çıkan eve uğramadan evine gitmiyo gezmeye giden bana uğramadan evinde gitmiyo

tuvaletten çıkıyorum b bakıyorum kapı açık kayınpeder bişey soruyo

eşime yakınmalarım başladı oda ben senden böyle bişey istemedimki yada seni mecbur bırakmadımki ki mecbur bile bıraksam sen istemediğin bişeyi yapmak zorundan değilsin dedi bende anahtarımı içeri aldım ilk başta biraz tepki verdiler ama sonra alıştılar ..
sana örnekleri çoğaltabilirm ama kısacadsı sen verdikçe karşındaki insanın beklentileri artmaya başlaıyo ve sen karşılamamaya başladığındada prolmeler başlıyo .