Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ELTİ GÖRÜMCE
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuELTİ GÖRÜMCE

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
manolyammm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: ELTİ GÖRÜMCE
    Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 01:17
  yakında kira vermemek içim elti ve görümcemin evlerininde bulunduğu apartmana taşınıcaz..aile apartmanı..5-6 yıl için..ev almakiçin peşinat biriktirecek kadar işte..mecburen gidiyorum..eşimle evin içini sıfırdan yaptırdık..2 yıl evsahibine vereceğimiz parayı,eşimin sözde evine harcadık yani..(apartman kayınpederime ait..)ben ilkokul öğretmeniyim..eltim ve görümcem çalışmıyor..yılın 5 ayıda kaynanamlar apartmanın üst katındaki henüz içi yapılmamış dairelerine gelecekler..6 ay köy 6 ay istanbul anlayacağınız..bana tavsiyelerinize ihtiyacım var..para için gidiyoruz..ama sık gelip giderler diye korkuyorum..ilişkileri nasıl tutmalıyım?ayrıntılı örneklerle anlatır mısınız..lütfen kafaya çok takıyorum..birbirlerine çok bağlılar..kocamda öyle ama aşırı değil,normal
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 07:41
sen çalıştığın için problem olacağını zannetmiyorum
birde onlarla nasıl geçindiğin önemli aranız nasıl soğuk mu sıcak mı ılık mı
 eşininde tavrı önemli bu konu aranızda çözülebilecek bir durum bence
bu arada bende kaynanamlarla aynı evde yeme içme bir yaşıyoruz aile apartmanı 2 tanede eltim var vede herkesin evi ayrı olduğu için çok problem olmuyorKizBebek
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 10:28
bende aile apartmanında oturuyorum .iki eltim varr
evlenmeden önce eşim bana , iyi olun güzel geçinin ama kendini samimi olmak zorunda hissetme lütfen ve hatta yapabiliyosan olma bile . yani eltilerinden birine çıkmak istiyosan telefonla müsaitmisin diye sen sorki oda sana gelirken sorsun öyle çatkapı cıvık cıvık ilişkiniz olmasın bence sonra daha çok promlem yaşarsınız diye tavsiyede bulunmuştu ..ama ben salak kafam olurmu öyle şey LOLLOLinsan isterse iyi olabilir diye eşimi dinlemedim ..Tongue
tabiki promlemlerde başladıı yani bana ters gelen ama onların artık bi düzen içinde yaptığı herşeyi yapmaya sanki kendimi mecbur hisettim ve durumdan zamanla mutsuz olmaya başladım ..
örnek vereyim .. hepsinin anahtarları kapının dışında üsünden takılıdır yani çat kapınınında abartılmış hali kapı vurmadan herkes anahtarla girmek istediği eve giriyo LOLLOLbende ayıp olmasın ben oyun bozanlık yapmayayım diye alışık olmadığım halde anahtarı taktım Tonguebide benim ev giriş kat çöp atmaya çıkan eve uğramadan evine gitmiyo gezmeye giden bana uğramadan evinde gitmiyo LOLtuvaletten çıkıyorum b bakıyorum kapı açık kayınpeder bişey soruyo Tongueeşime yakınmalarım başladı oda ben senden böyle bişey istemedimki yada seni mecbur bırakmadımki ki mecbur bile bıraksam  sen istemediğin bişeyi yapmak zorundan değilsin dedi bende anahtarımı içeri aldım ilk başta biraz tepki verdiler ama sonra alıştılar ..
sana örnekleri çoğaltabilirm ama kısacadsı sen verdikçe karşındaki insanın beklentileri artmaya başlaıyo ve sen karşılamamaya başladığındada prolmeler başlıyo .
önce çok samimi olma çok verici olma komşunla nasılsan eltinlede öyle ol .. bide elti hiç bir bağın ,hiç bir ortak noktan olmayan dışardan x bir insan ha iyi olup anlaşılıyosa ne güzel ama ama o iyi olma durumuda zamanla olacak bişey baştan tavırlarını net belli edersen sonra promlem yaşamazsın .hiç bir şeyi karşındaki mutlu olsun diye yapmaki sen mutsuz olma .. içinden geldiği gibi yaşa ama promlem yaşamamaya çalış çünkü o zaman daha çok üzlüyor insan Wink.nacizana tavsiyelerim bunlar ihtiyacım olursa yine yazarım LOLLOLLOLLOL
doktora yaptım ben bu konudaLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 10:53
zehra süpersinLOL
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 11:18
naz gaza getirme beni LOLLOLyazmaya devam edersem  çiçek göndermek zorunda kalabilirsin LOLLOLLOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 11:58
Çiçek değil çelenk bilem gönderilir ZehraLOL Cidden süper yazmışsın. Tamamen katılıyorumThumbs Up
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 12:16
 bide elti hiç bir bağın ,hiç bir ortak noktan olmayan dışardan x bir insan
sırf bu cümlen için sana çiçek gönderebilirim,sonuna kadar katılıyorumClap
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 16:13
Bende anahtarı kapının üstünde bırakma olayında koptum yani. Ne saçma sapan şey bu. İnsan banyodan çıkmış olur, ağlıyo olur, kocasıyla kavga ediyo olur ne o öyle içiçe cıvık cıvık ne iyi etmişsin anahtarını almakla
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.