Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 16:33 |
|
|
 |
ARDAESRA
Kıdemli Üye
Puanlar: 804
|
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 16:36 |
Eniştemizi tebrik ve takdir ediyoruz ve tabi alkışlıyoruz da
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 17:19 |
zehra doktoranın hasını yapmışsın bacım ya
hep diyomya senden bişeyleri duyunca ben bişey yaamamışım diyorum,aynı apartmanda oturma düşüncesi    oyy Allah yardımcın olsun..çok şükür enişte den yana rahatsın..
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 17:50 |
Ayni apartmanda oturmak
Guzel Rabbim bir kapi acsada hayirlisiyla aile apartmanindan gitsek... Aslinda sorun beraber oturmak degil biliyor musunuz, sorun insanlarin ta kendisi... Anlayissizliklari, laflari, ignelemeleri, surekli kusur kabahat bulmalari... daha sayilir da sayilir...
Yoksa sorun degil beraber oturmak gibi geliyor, insanlar iyi olduktan sonra...
Neyse ben bugunlerde fazla doldum yine... Size bosalmis gibi olmayayim 
|
|
 |
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Puanlar: 4266
|
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 17:52 |
benimkilerde öyle alışmışlar benim anahtar dışarda değil kapının dışında kol var kilitlemezsen kim olsa dalar içeri küçük eltim evlendiğinden itibaren kilitlemiş kapıyı bir gün daha nişanlıydım kaynanam geldi anneme dert yanıyor küçük eltim kapıyı kilitliyor diye annemde haklı dedi benim kızımda kilitleyecek dedi bende kilitledim baktım pek hoşlarına gitmiyo ama takmıyorum
eşime dedim kolu çıkaralım kayınpederin malzemelerinden almaya gitti çıkarmak için ne demiş ev benim değiştiremezsiniz  off off
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10040
|
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 18:50 |
Sana tavsiyem yaşam tarzını hiç değiştirme.Akrabadır diye tanımadan özveride bulunma.Zamanla seni olduğun gibi kabul ederler. Apartmana taşındığında onlar senin akrabaların gibi değilde yeni tayıyacağın komşuyların gibi olsun . ( eltinle ve görümcenle önceki ilişkileri bilmeden yazıyom) Zamanla birbirlerinizi yakından tanır, anlaşırsanız güzel arkadaşlıklarda kurulabilir. umut ediyoruymki öyle olur.veya birbirinize göre değildirsiniz o zaman seviyeli bir komşuluk olur. Yeterki olduğun gibi ol başkaları için istemediğin şeyleri yapma. Önce sen ailen mutlu olacakkkki sonra arkadaşlıklar ve dostluklar gelişsin.....
Yıllarca çalıştığımız iş ortamını düşün. Kimileri dostlarımız kimileride sadece iş arkadaşımız. hepimizin birbirimizi sevmesinin imkanı yok.. Ama aynı ortamda yıllarca saygımızı bozmadan çalışıyoruz...Aile apartmanınıda öyle düşün, arkadaşım..
kişilere göre doğru değişir bunlar benim doğrularım tabiki. .
Düzenleyen sengul - 15 Tem 2009 Saat 23:06
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
 |
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10040
|
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 19:24 |
yukarıdaki msajı görümcenin bebeğinede bakacağını bilmeden yazdım. Eğer bakıcın görümcen olacaksa tabiki ilşkiniz daha farklı olmalı. Malesef çocuğun için biraz daha alttan alman gerekiyor. çocyuğuna bakacaksa senin evinin bir anahtarıda malesef onda olacak. çünklü aynı apartmandasınız.bebeğin herşeyini ona taşıyamazsın....olumlu yönden düşün hiç tanımadığın birinemi çocuğunu bırakmak istersin (ben öyle yapmak zorunda kalmıştım..  )yoksa halasınamı. ne olursa olsun bebeğine gerçek sevgiyi gösterecektir. Düşünsene kardeşinin çocuğu...
Düzenleyen sengul - 17 Tem 2009 Saat 10:35
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 22:20 |
nurten... Yazdı:
benimkilerde öyle alışmışlar benim anahtar dışarda değil kapının dışında kol var kilitlemezsen kim olsa dalar içeri küçük eltim evlendiğinden itibaren kilitlemiş kapıyı bir gün daha nişanlıydım kaynanam geldi anneme dert yanıyor küçük eltim kapıyı kilitliyor diye annemde haklı dedi benim kızımda kilitleyecek dedi bende kilitledim baktım pek hoşlarına gitmiyo ama takmıyorum
eşime dedim kolu çıkaralım kayınpederin malzemelerinden almaya gitti çıkarmak için ne demiş ev benim değiştiremezsiniz  off off |
HasbunAllaahh..
Nasil bir mantiktir hala cozemedim ben
Iyi ediyorsun kilitlemekle, herkes yerini bilmeli ve orda durmali...
|
|
 |