Merhaba,Kızım 20 aylık.15 aylıkken doktorumuzun önerisiyle emmeyi bıraktı...Fanatik bir memeciydi!Sabaha kadar beni yalancı emzik olarak kullanan,doğru dürüst yemek yemeyen...Üst üste enfeksiyon geçirip antibiyotik kullanınca doktor sütün koruma özelliği gitmiş,bıraksın da uyusun ve doğru dürüst beslensin, dedi.Benim de canıma minnetti.Doğru dürüst uyumadan okula gidiyordum.Ancak bırakma işi çok uzun sürmedi.Dİş dönemi ya da basit bir rahatsızlıkta hep meme istedi.En son kurup olmuştu-hatta size de danışmıştım-bu dönemde meme baskısı arttı.Doktoru da vermemi söyledi.Şimdi yine sabah kadar boş memeyi yalancı emzik olarak kullanıyor.Bıraktırma girişimlerim 2-3 gün sonra onun zaferiyle sonuçalnıyor.Hala öksürüyor,burnu da akıyor.Ne yapmalıyım?Yaz tatiline kadar vereyim mi?(öğretmenim)ya da başka bir yol var mı?Bir de 5 ay önce süt kesilsin diye doktor bana bir hormon ilacı vermişti.Şimdi çocuk emdikçe süt geliyor.Hala bir zararı olur mu bebeğe?
biliyorum ben bu işi başaramadım..daha fazla o ve babasıyla ben psikolojik yara almadan bu işten nasıl sıyrılabilirim?teşekkürler.