Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emmiyor..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuemmiyor..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duru almira Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2010 Saat 12:48

öncelikle herkese meraba arkadaşlar.ben daha 37 günlük anneyim size göre çok tecrübesizim tabiki ama bende bi yerde bişey okudum onu paylaşmak istedim.bebeği sağ göğsümüze aldığımızda bebğin kalbine basınç olduğu için rahatsız oluyormuş o yüzden o memeyi almak ietemiyormuş..tavsiye olarak kısa sürelide olsa önce sağ göğüsten başlanması ve vazgeçilmemesi bir süre sonra geçiyormuş.

Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 14:06
benim yiğenim annesinin tek göğsünden emdi hep....
8 aya kadar ek gıda almadı.çünkü kilosu gayet yerindeydi...
20 aylık olana dek emdi..daha da emerdi ...sakın endişelenmeyin sütüm kesilirmi diye...
nedenini bende bilmiyorum ama kadir hocamızın dediğini burada da okumuştum:)
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 14:12
Kesinlikle arkadaşlar haklı,ümitsizliğe kapılma dr danış o seni en güzel şekilde yönlendirir
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
gülden Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2010 Saat 19:54
valla arkadaşlar neden olduğunu çözebilmiş değilim ben hala ama şunu farkettim sağ göğsümden emerken sütün bir kısmını ağzından geri çıkarıyor. acaba sütüm hızlı akıyor ve kızım bunun hızına yetişemiyor olabilirmi??? sağlık ocağına gidip hemşireye sordum hiç bir yorumda bulunamadı. 
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2010 Saat 23:22
Orjinalini yazan: gülden gülden Yazdı:

valla arkadaşlar neden olduğunu çözebilmiş değilim ben hala ama şunu farkettim sağ göğsümden emerken sütün bir kısmını ağzından geri çıkarıyor. acaba sütüm hızlı akıyor ve kızım bunun hızına yetişemiyor olabilirmi??? sağlık ocağına gidip hemşireye sordum hiç bir yorumda bulunamadı. 

olabilir arkadaşım sağ ğöğüsten süt her zaman fazla geliyor...bizde de sıkıntı olmuştu, kızım yetişemiyodu ama sen devam et arada memeyi çek soluklansın ben öyle yapıyrdm normaldir..
Yukarı Dön
derya&efe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2010 Saat 16:24
aynı şeyi bende yaşadım 3 aydan sonra sağ göğsümü emmemye başladı çok ağlıyordu hatta kıyamet kopuyordu geceleri veriyordum anlamıyordu farkı uyku sersemi geceleri sağ göğsümü gündüzleri sol göğsümü verdim sütüm kesilmedi ve doyuyordu öyle bazen göğsüm çok doluyordu sağıyordum  ben öyle idare ettim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.