Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - EMZİK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEMZİK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kardelen32 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Konu: EMZİK
    Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 00:05
MERHABA ERKİN BEY;
BENİM SORUM ŞU BEBEĞİM 8 AYLIK VE BEN ÇALIŞAN BİR ANNEYİM BEBEĞİM 6 AYLIK OLUNCA BEBEĞİMİN EMZİK NUMARASINI DEĞİŞTİRDİM 2 NUMARAYA GEÇİRDİM YANLIŞ YAPMIŞIM GALİBA:(BEBEĞİME 1 NUMARA EMZİK Mİ VERMELİYİM :(YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM:(((
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 00:21
Merhabalar,

Yanlış bir şey yapmamışsınız. Normalde 6 aylıkken bebekler 2 numaralı ya da orta boy dediğimiz yalancı emziği kullanmaya başlayabilirler. "Ancak hala 1 numaralı emziği alıyorsa onu kullanın" derim.  Zira bir yalancı emzik bebeğin ağzında ne kadar az yer kaplarsa o kadar iyidir. 1 numaralı emziği almazsa da problem yok. 8 ay 2 numaralı yalancı emzik için uygundur. Unutmayın, 24 ay olduktan sonra bebeğiniz kesinlikle yalancı emzikle vedalaşmalı. 24 aydan önce de bıraktırabilirseniz çok iyi olur.Ve unutmadan;Muhtelemen bebeğinizin kesici dişleri 8 ay itibarı ile çıkmış durumdadır. Kullandığınız emzik kesinlikle silikon olmasın,kauçuğu tercih edin lütfen.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 23 Nis 2008 Saat 00:23
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.