Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzirirken hamile kalmak ve progestan kullanımı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemzirirken hamile kalmak ve progestan kullanımı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asliaslan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: emzirirken hamile kalmak ve progestan kullanımı
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2014 Saat 23:09
merhaba doktor bey 14 ayına girmek üzere bir kızım var yaklaşık beş haftalık hamileyim doktorum emzirmen sebebi ile kanama yapar dedi ve 200mg  progestan yazdı emzirmeyi birden bırakamıyorum eskisine nazaran azaltamamla birlikte emzirmeye devam ediyorum ve bu ilac emzirirken kullanılabilir mi? emzirmek gebelikte bir sakınca teskil eder mi? cevaplarınızı bekliyorum tesekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120888
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2014 Saat 18:36
Sacma, sapan bir islem... EMZIRMENIZIN BIR MAHSURU YOKTUR, ILAC FILAN KULLANMAYIN...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2014 Saat 23:32
Hocam vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim mesajımda bir eksik hususu bildirmek isterim doktorum bu ilacı usg de kese görüntülendi yalnız devam eden lekelenmelerim var diye bu lekelenme tarzı kanamaların durması için  ilacı verdi eğer  ilacı kullanmazsam ve emzirmeye devam edilmesi halinde rahim kasılmaları sebebiyle düşük olacağını söyledi cocuğumuda emzirmeyi bırakmak istemediğim için sizin görüşlerinizi almak istiyorum  emzirmeye devam edip bu ilac  kulanılabilir mi vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ediyorum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120888
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 03:22
O doktorun iddia ettigi durum, ancak dogum sonrasinda, olur... Pek cok hastam, doguma kadar, ilk cocuklarini emzirmeye devam ettiler...
Tabii, simdi Allah gostermesin, bir dusuk olsa, bahanesi de hazir.... "Emzirdiniz ondan oldu" diyecek.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 20:20
O zaman ilacı kullanmıyorum eskisi gibi emzirmeye devam ediyorum.Cevaplarınız için teşekkür ederim ALLAH razı olsun 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.