|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2016 Saat 14:29 |
merhaba hocam emzirirken kahve ve cikolata tuketebilirmiyiz normalde herseyi yiyip iciyorum sizden ogrendiklerim sayesinde fakat cikolata ve kahve zararlidir diyorlar sizce dogruluk payi nedir .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kim diyor??? Munasip bir yerlerinden uyduruyorlar..
Bu tip laflari genellikle, bunlari hayatinda hic tuketmemis ve koyden sehire yeni gocmus andavallilar soyler. Tabii hersey de oldugu gibi ifrata kacmamak sarti ile. Bir oturusta; 4x4 Damak cukulata kalibini gommeyin!!! |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef hocam cocuk dr u diyor siz olmasaniz halimizi dusunemiyorum sizi tanidiktan sonra en guvendigim dr bile gozumden dustu ayrica emziren anneler kahve icerse bebek uyumazmis ben hic cay icmemgunde bir tane nescafe iciyodum onu bile korkudan icemedim gece uyumadigi zaman acaba kahve ictim oyuzden mi boyle oldu diye suphe ediyodum ve uzuluyodum sayenizde rahatlikla icicem iyiki varsiniz saygilar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|