Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Emzirmeyi kestim ama canım çok yanıyor ne yapıcamm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEmzirmeyi kestim ama canım çok yanıyor ne yapıcamm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 15:22
Bence de en güzel yol bol bol sıcak duş ve sıcak suyla ıslanmış havluyu göğüslere sarmak ilk bir kaç gün zor oluyor o sıcak suyun etkisiyle süt akıyor ve göğüs boşalıyor allah yardımcın olsun Wink
Yukarı Dön
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 15:51

Hiç bu kadar acı verici olacağını düşünmemiştim): Hepinize çok teşekkür ederim. hemen sıcak bi tülbentle saramayım umarım 3-4 güne geçer dayananırım artık nolcak yeter ki geçsin):

Bu arada oğlum baya oldu sormadı:) onun yanında şimdi duşa falan da giremiyorum görüpde aklına gelmesn diye:) Yaa ne zor işmiş bana çocuk doktorumuz demişti bırak diye bırakıyorum ama içim de burkuluyorda ... Neyse buraya kadar geldik dönüş yok:)

Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 17:40
aman dönme sakın...bu sefer çok etkilenir..psikolojisi mahvolur....
çok zor bir süreç..3 ay önce atlattım..sıcak havlu, tülbent..ama sıkı sıkı sar....yapışşsınlarLOL bol bol da sıcak duş...ağlarsa eğer oje sürmüştüm ben...bak uff olmuşşş dedim hep..kapa kapa diyooduLOLLOL
Yukarı Dön
SELİN2 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3958
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 17:47
benım 22 aylık ama bı turlu emmekten vaz geçemıyo bana yardım edın nasıl bıraktırabılırim ?

Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 18:22
emme süreci sağlıklı bir bebekte faydaları açısında 2 yaş diyorlar.O bakımdan 2 yaşı tamamlasın bence.zaten şunun şurasında 2 ayı kalmış.2 ay sonra bakarsın bir çaresine yavaş yavaş? sen bilirsin yine de ama...
Yukarı Dön
SELİN2 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3958
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 18:38
Aslında haklısın ama bilemıyorum emzırmeyı kafamda bıtırdıgim için artık faydası olurmu onuda bilmıyorum...tavsiyen için teşekkür ederim

Yukarı Dön
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 20:04
Yok Handecim dönmem artık.. Ondan sonra çocuk kafasında ne canlandıracak bi öle bi böleDisapprove
oje iyi fikirmiş ama onu da deneyeyim acıp kontrol etmek istiyo habire:) Neyse bugun 2. günümüz yolun yarısı oldu mu acabaLOL

Yalnız acı hat saffa da dediklerinizin hepsini deniyorum hala taş gibi of off yanii sabır bu durumdaUnhappy Umarım o süt düğümlenmesinden falan olmaz bende doğumdan sonra olmuştu

Selin2cim sana kendi yaptıklarımı anlatayım ben önce gündüz emmelerini azalttım emmek istediğinde onun ilgisini dağıtacak bişeyler yapmaya çalıştım ama ben böle oldukça o daha çok yapıştı:) gece hiç ayrılmadan yapışık gibi uyuyorduk hattaEmbarrassed Sonra dün sabah bana temizliğe gelen bi abla var çok erken geldi saat 7 de ve ben yanından kalktığımda oğlum uyuyordu 15 dakka sonra uyandı evde birini görünce emmek aklına gelmedi kahvaltı falan derken ee ortalık karışık azıcık da yaramazlık bu esnada aa dedim bak kaç saat oldu daha emmedi demek ki o gun bugun dedim memeler uf olmuş dedim ama sürekli açmaya çalışıyor ben de o görmeden diş macunu sürdüm gördün mü bak ögh olmuşlar dedim şaşkınlık için de baktı sonra dakkabaşı kontrol etti ama çokca da yemek yedi o yedikçe ben mutlu oldumBig smile öğlen uykusunu da uyumadı  bugunde öğlen uyumadı ama geçecek ve düzene girecek diye düşünüyorum. aslında bizim cocuk doktorumuz 1 yaşından beri bana kes diyor ama ben daha yeni hazır olabildim demek ki bizim için vakit buymuş:) Walla bu işe karar veren herkese Allah yardımcı olsun  zor bişey hem pisikolojik hem fizyolojikLOL
Yukarı Dön
fatma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 38
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 10:47

emzirmeyi bırakanlar için hap var kızlar...

araştırın nette ismini yazamıyorum
17-18 lira falan
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.