Yok Handecim dönmem artık.. Ondan sonra çocuk kafasında ne canlandıracak bi öle bi böle
oje iyi fikirmiş ama onu da deneyeyim acıp kontrol etmek istiyo habire:) Neyse bugun 2. günümüz yolun yarısı oldu mu acaba

Yalnız acı hat saffa da dediklerinizin hepsini deniyorum hala taş gibi of off yanii sabır bu durumda

Umarım o süt düğümlenmesinden falan olmaz bende doğumdan sonra olmuştu
Selin2cim sana kendi yaptıklarımı anlatayım ben önce gündüz emmelerini azalttım emmek istediğinde onun ilgisini dağıtacak bişeyler yapmaya çalıştım ama ben böle oldukça o daha çok yapıştı:) gece hiç ayrılmadan yapışık gibi uyuyorduk hatta

Sonra dün sabah bana temizliğe gelen bi abla var çok erken geldi saat 7 de ve ben yanından kalktığımda oğlum uyuyordu 15 dakka sonra uyandı evde birini görünce emmek aklına gelmedi kahvaltı falan derken ee ortalık karışık azıcık da yaramazlık bu esnada aa dedim bak kaç saat oldu daha emmedi demek ki o gun bugun dedim memeler uf olmuş dedim ama sürekli açmaya çalışıyor ben de o görmeden diş macunu sürdüm gördün mü bak ögh olmuşlar dedim şaşkınlık için de baktı sonra dakkabaşı kontrol etti ama çokca da yemek yedi o yedikçe ben mutlu oldum

öğlen uykusunu da uyumadı bugunde öğlen uyumadı ama geçecek ve düzene girecek diye düşünüyorum. aslında bizim cocuk doktorumuz 1 yaşından beri bana kes diyor ama ben daha yeni hazır olabildim demek ki bizim için vakit buymuş:) Walla bu işe karar veren herkese Allah yardımcı olsun zor bişey hem pisikolojik hem fizyolojik