|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tiramisu35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tiramisu35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2015 Saat 15:36 |
Merhabalar kadir bey,kizim 5 aylık sadece anne sütüyle besleniyor.midemden rahatsizim p.tesi günü endoskopi yapilacak genel anesteziyle,oradaki Dr bebeğimi 8 saat emzirmememi söyledi bebeğim biberona alışkın değil ne kadar sagsam da 8 saat çok uzun bi sure ne yapmalıyım? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yardıma ihtiyacım var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
NE ALAKASI VAR!!!! Verilen butun anestezik maddelerin, HICBIRI, sindirim yolundan etki etmezki, anne sutu ile gecen, zaten cok az miktardaki anestezi maddesi etki etsin!!! Anne sutunu; "damardan" veya "solunum" yolu ile vermiyorsunuzki!!!
Oncesinde de, sonrasindada emzirebilirsiniz.. "oradaki" doktora bir sorun bakalim.. Verecegi anestezik maddeyi siz icseniz, size etki edermi imis??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Haz 2015 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
Tiramisu35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tiramisu35
Kadir Bey doktorun bana dediği bebeğim çok uyurmus ben de şaşırdım oradan çıktıktan sonra da aklıma geldi sezeryanla doğum yapanlar bebeğini hemen emzirebiliyorlar da ben neden emziremiyorum dedim sonuçta kısa bi operasyon az bi narkoz almış olacağım ben de anlam veremedim o yüzden size sormak istedim çok tesekkur ediyorum çarşamba gideceğim endoskipiye sorunuzu sorayim unutmazsam :)))
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cevabini bekliyorum.. En cokda suali sordugunuzda, suratinin alacagi sekli!! ;))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|