Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - enfeksiyon sinüzit ve boyunda beze.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

enfeksiyon sinüzit ve boyunda beze.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bays Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bays Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: enfeksiyon sinüzit ve boyunda beze.
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2023 Saat 18:36

Merhaba hocam

Kızım 26 aylık . 1aydır kreşe gidiyor. başladığı gibi grip oldu ve ardından  öksürük başladı. bazen havlar tarzında öksürüyot bazen  kuru öksürük şeklinde bazen de biraz balgamlı şeklinde oluyor. özellikle uykudan uyanınca kriz tutuyor.  burun akıntısı da 1 aydır eşlik ediyor fakat ateş yok

bugun artık doktora gittik 

muayene etti ve tahilil istedi 

ciğerleri ve kulakları temiz dedi, 

geniz akıntısı çok fazla dedi ve sinüzit varmış bunun için RHİNFANT SPREY verdi.

muayene sırasında boyunda nohut büyüklüğünde beze fark etti ama çok şükür ki enfeksiyondan kaynaklıymış tahlilde enfeksiyon çıkınca KLAMOKS ANTİBİYOT,K verdi.

Ayrıca hocam d vitamini ve b12 cok yüksek çıktı onları kesmemi söyledi ki sanırım dozunu fazla kaçırmışım (çok üzgünüm) L

Sonucu sizle paylaşıyorum. İnşallah antibiyotiklik bir durum yoktur. Şimdiden cok teşekkürler

Yukarı Dön
bays Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bays Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2023 Saat 18:38

sonuclar 
Yukarı Dön
bays Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bays Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2023 Saat 18:45
hocsam sonuclar resim olarak yüklenmedi. bağlantı paylaşıyorum

Yukarı Dön
bays Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bays Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2023 Saat 19:38
ateş yok bu arada
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2023 Saat 20:20
Kesinlikle Antibiyotik gerekmiyor!!! 
Viral hastalik (Grip) geciriyor, SADECE benim anlattiklarimi ugulayin. SAKIN Turk doktorlarinin verdigi ilaclari kullanmayin!!! 
Evet, D ve B12 vitaminleri fazla ama tehlikeli seviyede degiller.
Ya fazla verdiniz, ya da, vermediniz ise yanlis olculdu!
Cocuklarda, B12 eksikligi OLMAZ, sakin Turk doktor akli ile vermeyin. 
Yukarı Dön
bays Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bays Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2023 Saat 20:24
çok çok teşekkür ederim hocam şimdi tek tek yazdıklarını okuyacağım , bu arada konuyu yanlışlıkla 2 kere açmışım resim açılmayan konu bana ait. özür dilerim. iyi günler diliyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.