|
enfeksiyöz mononükleoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2019 Saat 13:29 |
Hocam merhabalar
Kızım 5 yaşında.11 gün önce bacak ağrısı ile başladı. Ertesi gün ateşi 39 da seyretti. 24 saat sürdü müdahale etmedim.öksürük dolu dolu devam etti. ıkı gun sonra gene ıkı gun kuru oksuruk başladı. ateşten 5 gün sonra aşırı halsizlik le bugune kadar geldik. son 5 gündür sürekli uyuyor. ateşi yoktu. gün içinde 5 saat falan uyanık kalıyor. iki gün önce akşam kulak ağrısı başladı. illidain damla başladım. ama ağrıya dayanamadığı için ibufen verdim. ama çok halsiz hocam genel durumu ck kotu. bugun kan tahlili yaptırdım. aşağıda size yolluyorum. bugun sürekli midem bulanıyor dıyor ve ateşi 38 oldu. enfeksiyöz mononükleoz mü geçiriyoruz. ağrısı oldukça ne sıklıkta ibufen vereyim. enerjisi iştahı nasıl geri gelecek hocam . Birde hocam halsizlik başladığından beri vücüt isisi çok düşük yanı bir türlü isitamıyorum. ama bugun ateşi çıktı. bu soğukluk ta neyin nesiydi anlamadım. bugunde eller ayaklar buz. iki aydır bu kız sürekli hasta hocam. http://m.YollaYap.com/bbtc/1577788926568.jpg Düzenleyen umayey - 31 Ara 2019 Saat 13:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral oldugu kesin de!!! E.M.'mu orasi cok supheli. Zira, E.M. olsa idi, atesi 1 hafta kadar surerdi.. Sakin ates dusurucu kullanmayin.. Sadece bu hastalik icin degil, hicbir atesli durumda atesi dusurmeyin. Kulak agrisi olursa, Iliadin DAMLA kullanin..Benim anlattigim sekilde damlatirsaniz; Agri kesicilere gerek olmaz.
|
|
![]() |
|
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam iliadin damlatıyorum ama gene kıvranıyor. ibufene mecbur kalıyorum. vermeden ne yapabilirim? birde hafif duyma problemi de başladı.
E.M. ateş olmadığı için şüpheli dediniz ya hocam acaba soguk vucut oldu gunlerce vucut ters tepki vermiş olabilir mi?ateş yerine vucut ısısı düşmüş olabilir mi? Düzenleyen umayey - 31 Ara 2019 Saat 21:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok... Oyle olmuyor.. E.M. degil.. Iliadin'e ragmen agri olursa, gunde en fazla:3x1 olcek Ibufen verin.
|
|
![]() |
|
Sagolun hocam. İyi seneler dilerim. Sağlıkla kalın... 🤗
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama şu aşağıdaki akciğer film nide bakabilirmisiniz acaba?
http://m.YollaYap.com/bbtc/1577872690997.jpg Birde sonradan kan tahlilini tekrar etmeye gerek yok degilmi? Mono yüksekliği tam hastalıknteşhisi yapamasak ta olayın viral olduğunu ve lökosit gibi Mono ların yükselerek savaştığını mı gösteriyor bize.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tertemiz Akciger Rontgeni.. Tekrar cocugun canini bos yere yakmanin bir anlami yok..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|