|
Enfeksiyöz mononukleoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Fatma23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2023 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2023 Saat 02:02 |
Hocam Instagram dan yazdım ama sıkıntı var galiba orda kızıma kan tahlili verdirdim ve mono degerleri yüksek geldi. Arada karnı ağrıyor ve koltuktan düştü dalağı ile ilgili bir sıkıntı oluşabilir mi oluşursa nasıl anlarim.
Bir de doktora kan testi için götürürken ateşi çok fazla yatirmasinlar diye 5 ml calpol verdim (4 yaşında 14.5 kilo kizim) bu hastalık sürecini uzatır mı veya bir zararı olur mu 28 Şubat gece 1 de başladı ateşi ve hala düşmedi. Gündüz arada bir ateşi düşüyor ama akşama doğru yine çok fazla ateşi oluyor hastalığın 8. Gününe girdik sayiklamalari ve hızlı nefes almaları devm ediyor normal midir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef, Instagram COK KARISIK!!Hangi soru yeni, hangi soru eski, hic belli olmuyor. Tamamen tesadufen
aradigimda rast gelebilirsem cevapliyorum. Oyle dusmekle filan dalak zarar goremez, SAKIN Turk doktorlarina inanmayin ve hicbir dediklerini ciddiye almayin. 1 defa, Calpol ile bir zarar olmaz. ATES DUSURMEYIN! Atesi 1 hafta surebilir. Yazilarimi ve eski cevaplarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Fatma23 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2023 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam ateşi düştü çok şükür. Hala halsiz sadece.hocam Hacettepe acildeki Dr o kadar emindiki öpücük hastalığı olmadığından.dalagi buyumemis dedi.ama ben zorla test istedim 10 dk ricadan sonra test yaptırdim.ebv antijen testini de yaptırdım hocam 2 güne açıklanacak dedi. E nabizdan sonuçlara baktığımda sedimentasyon yetersiz diyor yani ebv antijenine bakmayacaklar mi hocam çünkü bütün testler çıktı sadece o çıkmadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Son 15 seneden beri devamli anlatiyorum!! Su Turk doktorlara INANMAYIN!!!
Mutlaka bu konuda yazdiklarimi IYI OKUYUN! Ve kendiniz degerlendirin, sakin Turk doktorlara inanmayin. Sedimentasyon baska sey, MONO Test baska sey. Ayrica, sedimentasyon, 8 saat acliktan sonra bakilir. Sedimentasyom zaten gereksiz!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2023 Saat 18:54 |
|
![]() |
|
Çok haklısınız hocam bende inanmadım zaten. O zaman sonuç yarın çıkar inşallah
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam öpücük hastalığı arkadaşımın doktoru öpücük hastaligini yapan virüs hücrelere yerleşir ve 2 buçuk seneye yakın gitmezmis ve basit griplerin bile dhaa ağır geçirilmesini sağlarmis aslı varmı hocam bu durumun
Birde 6 Mart'ta ebv antijenine baktirmistim hacettepede hala çıkmadı hocam sonucu periferik yayma sonuç kısmında da hazır yaziyor acaba sonucu ben mi sistemden göremiyorum hocam 5 gün geçti hala sonuç çıkmadı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamen tipik Turk doktor sacmaligi!
"Cevir kazi yanmasin" hesabi, sanki teshisi koyan kendisi imis gibi pozlar yapiyor. Hucrelere yerlesmesi veya Lenfoma yapmasi; SADECE Afrika kitasina mahsustur! Demek, sizin oralarda bunlara "Prof." deniliyor HA!!! Bizim zamanimizda, Hacettepe Pediatri, asistanlari kendi secerdi. Simdi, AKP doneminde ise, ucube YOK gonderiyor. Kim sorulari calarsa, onlar girebiliyor.
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam hacettepede ayın 6 sinda yaptirdigim ebv sonuçları çıktı 9 gün sonra
Aynen yazıyorum EBV EBNA igg 200 EBV VCA İgg 104 EBV EA negatif EBV VCA IgM negatif Hocam bu sonuçlar hastalığı o anda geçirdiğini mi gosteririr yoksa çok önceden mi geçirmişti.
Düzenleyen Fatma23 - 15 Mar 2023 Saat 12:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|