|
Epilepsi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2020 Saat 06:53 |
Hocam arkadaşımın 5 yaşında serebral palsili oğlu var , ateş çıktığında düşürmezse epilepsi nöbeti geçiriyormuş virütik hastalıklarda ateş çıkınca ne yapmalı? Evde abi ablada var.
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Epilepsi ilaci almasi gerekli..
|
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Hocam benim oğlumda da rolandik epilepsi var epix kullanıyoruz 2,5 yıldır ateş ilaç kullanmaya rağmen ateş çıkarsa nöbete sebep olabilir mi müdahale etmeli miyim (ilaca başladığımızdan bu yana hiç nöbet olmadı)
Şuan bir aydan fazla zamandır grip bademcikler şiş ve hırıltılı solunum devam ediyor.grip başladığında 39,5 lara kadar çıkmıştı. |
|
![]() |
|
Rosenes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni konu açmak istemedim hocam. benim oğlum da epilepsi tedavisi görüyor 1.5 senedir. 3.5 yaşında şu an. Depakin kullanıyoruz sabah akşam.Riskli grupta mı o da yoksa hafif mi geçirir.Ateşe bağlı nöbeti olmuyor. Sayenizde 1 yıldır ateş düşürücü vermiyorum
|
|
Rose
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilac kullananlarin atesden korkmalarina gerek yok..
Hele(hic gecirmemislerde) 4 yasindan sonra havale olmaz. Gecirmis olanlarda; 6 yasindan sonra olmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|