|
Erik cekirdegi yutmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özge Soyyigit ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Özge Soyyigit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2022 Saat 21:45 |
19 aylik bebegim erik çekirdeği yuttu. Internette arastirirken siyanür zehirlenmesine sebep olabilecegini okudum, endiseliyim ne yapmami onerirsiniz
|
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocan bende size sormadan önce arama motoruna yazdım tesadüf aynı şeyi yaşayan bir kişi daha varmış.
Ayrıca sorup yormak istemedim sizi. Eşim, 14 aylık oğluma erik verirken çekirdeği yutmuş çocuk. Tuvaletinden çıkar mı. Dikkat etmemiz gereken birşey var mı? Öğlen 12 civarı yuttu. Gece 12 ye kadar 2 kere tuvalet yaptı ama çekirdek göremedik. Bir sorun olursa ne kadar sürede ortaya çıkar. Teşekkür ederim.
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120752 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir sorun çıkmaz. Zaten tabiat, çekirdekleri mahsus şekerli bir tabaka içine koymuştur. Yenirken yutulsun
ve dışkılama ile uzak yerlere taşınarak orada filizlensin ve neslini devam ettirsin diye özel bir şekilde ve midede erimeyecek şekilde yapılmışlardır. Merak etmeyin çıkar! Doğal meyvalar dışında, insan elinin müdahalesi ile oluşan; Şeftali, Mango, Avocado gibi meyva çekirdekleri zaten yutulamayacak kadar büyüktürler. |
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen dediğiniz gibi oldu hocam. Bugün çıkardı çekirdeği. Gerçi size yazdıktan sonra cevabınız ile rahatlamışdım tereddüt etmedim hiç.. çok teşekkür ederim
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Özge Soyyigit ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Özge Soyyigit
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederiz, açıklamanız içimizi rahatlattı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|