Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Erkek cocukların tuvalet uygulaması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Erkek cocukların tuvalet uygulaması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ecetunaçağla Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ecetunaçağla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Erkek cocukların tuvalet uygulaması
    Gönderim Zamanı: 16 Tem 2018 Saat 20:21
Hocam iyigünler. Yine sizin bilginize ve tecrübenize danışmak istedim. Tr de dr lar erkek çocukların ayakta tuvalet yapmaması gerektigi oturarak ciş yapmaları gerektigini aksi takdirde prostat vs hastalıklarının oldugunu söylüyorlar. Ben bir arastırmada okumustum. Amerikada yapılan bir calısmada. Ayakta ya da oturarak çiş yapmanın bir farkı olmadığı yazıyordu. Acaba hangisi doğrudur. Ben oğluma ayakta kendi basına tuvalet yapmayı öğrettim. Simdi bana etraftan oturtarak yapmam gerektigi söyleniyor. Sizin bu konudaki yorumunuz benim için daha değerli.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117347
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2018 Saat 00:46
Turk doktorlarinin soyledigi HICBIR SEYE inanmayin... 
Son 10 seneden beri, uygulanan (sozum ona) Saglik Reformlari yuzunden, akli basinda kimse, Tibbiye'ye
 girmiyor…. Tip fakultelerine, boyle  geri zekali kimseleri dolduruyorlar.. 
Benim yazdiklarimi okuyun ve kendi kendinizin doktoru olmaya gayret edin... 
Bu Turk doktorlarina muhtac olmamaya bakin. Allah yardimciniz olsun... 
Yukarı Dön
ecetunaçağla Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ecetunaçağla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2018 Saat 13:22
Hocam butun yazılarınızı okudum ama bu konuyla ilgili hatrlayamadm yazınız var mıydı. Ara ara açıp tekrar okuyorum keske bir kitabınız olsada el altında sık sık bakabilsek. Bu konu ile ilgili yazınız varsa başlığını bana atabilir misiniz. Yazınız yoksa da konu ile ilgili düşünceniz nedir
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117347
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2018 Saat 18:34
Boyle bir "KONU" yokki, dusuncem olsun... 
Tipik bir Turk doktor uydurmasi… 
Ilk sayfadaki YAZARLAR kismindaki makalelerimi okuyun, cogu bu sekil uydurmalara karsi yazilmislardir. 
Yok; "Havuza girecek cocuklara doktor raporu gerekirmis…" Yok, "Klimali evlerde Kombi kullanilmazmis.."
Yok; "yuttugumuz sakizlar nereye gidiyormus?.." (Ahmak , daha Sakiz ile Jiklet arasindaki farki bile bilmiyor.)
Okuyun, cok eglenirsiniz.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.