|
Eşim hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2021 Saat 18:06 |
Kadir bey merhaba,eşim 42 yaşında bilindik bi sağlık problemi yok.son 1 aydır 3 kez acile gittik.carpinti,nefes alamama,bayilcak gibi hissetme gibi şikayetlerle.elim ayağım tutmuyor halsizlesiyorum diyor .ekg çekildi tahliller yapıldı bisey çıkmadı. Atakların sonrasında da karnında şişlik geğirme oluyor.gegirdikce rahatlıyorum diyor.brans doktoruna görünmek istiyoruz ama nereye gidelim bilemedik.sizin fikriniz nedir .simdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Safra kesesi ameliyatı oldu 2sene önce .cay kahve fazla içiyor. Sigarada kullanıyor. Günde 1 paket sigara içiyor.kabizlik problemi de var hemoroid var.42 yaşında erkek. 1.78 boy 71 kilo.size yardımcı olurmu bilmem bunları da yazmak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Panik atak basliyor olabilir.
5 saatlik "Glukoz Toerans Testi" yaptirip, sonuclarini bana yazin.
|
|
![]() |
|
Sol kürek kemiği ve yoğun sırt ağrısı var genelde de.dahiliyeyemi gorunmemiz gerekiyor test için.
|
|
![]() |
|
Birde burda 3 saatlik yapılıyor test bildiğim kadarıyla. 5 saatlik test farklimi daha mi iyi sonuc verir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 saatlik olanda; 4 ve 5 saatteki Insulin etkisinin seker seviyesindeki etkisi gorulur.
Dunyanin hicbir yerinde, "Glukoz Tolerans Testi" 3 saatlik yapilmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|