Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Esimi ikna etmem lazim ama nasil?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEsimi ikna etmem lazim ama nasil?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 19:28
kiz boyle seyde inat olur mu beeeTongue bu erkekler ne acayip seyler di miTongue
benim sancim surekli oldugu icin artik sancilara pek onem vermiyorLOL bazen birden geliyor bi bakiyor bana, sanci geldi birden diyorum. cocugun onunde yapma diyor. kizim ben ani hareket edince korkuyor, uzulmus gibi anniii diye yanima geliyor. o da bunu gorunce cocugun onunde yapma diyor. napim dedim benimle mi alakali birsey ben bilerek mi yapiyorum sankiiiTongue

son gunlerimizi yasiyoruz zaten ikna ettik ettik yoksa o hastaneye mahkumuz yineAngry
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 19:30
neden o hastanede inatlasmis o kadar anlamak munkun degil senin isin kolay aslinda biraz daha gayretle sen bu isi cözersin vallahi kimsenin elinden bir sey gelmez hersey sende bitiyor göster kendini

Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 19:34
bende bitiyor da bana ikna yontemleri lazim. ben onu ariyorum LOL

guzellikle, tatli dille ikna cabalari sonuc vermedi acaba elime oklava mi alsam da bir de o yontemle denesem ne dersin LOLLOLTongueaha bundan kafasina kafasina vursam kabul eder miLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 19:50
hamis olmasan diyom o oklavayi sende deneme yaparmiydi yok bacim eslerimize oklova ile yola getiremeyiz iceride dusundum tasindim tasindim dusundum acaba sen hastaneyi eski hatirliyon ya simdi degismisse bence yine sansini dene belkim eski hemsireler ebeler gitti yerine iyileri geldi ne dersin hastanede dogum yapacanmi

Yukarı Dön
aysegulce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1808
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 22:52
 Canım ilk doğumunu normal yapmışsın, bunun da altından kalkarsın Allah'ın izniyle.. Epidurale falan hiç girme derim ben... Yalnız anlamadığım bir şey var, eğer maddi imkanlarınız da elveriyorsa eşin neden ısrarla karşı çıkıyor senin istediğin yerde doğum yapmana.. Doğum anında insan ilgiye şevkate vicdanlı insanlara ihtiyaç duyuyor, bu da yalnızca özel hastanelerde ve bazı istisnai devlet kurumlarında var... Sen kötü bir tecrübe yaşamışsın ilgisizlik konusunda, daha iyisini istemek hakkın bence... Zaten maddi olarak altından kalkamayacağınız bir şeyi sen de istemezsin heralde... Umarım eşin önce senin psikolojini de düşünür ve bu açıdan sıkıntı çektirmez... Zaten doğumda yeterince acı çekiyor kadınlar... Neyse, her nerede olursa olsun Allah kolaylık versin canım... İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini...Smile
Yukarı Dön
MySons Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1535
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 22:59
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

epidural doğumu hic önermem sana baska dogum yeri bul ama onu yapma ilerde bel agrilari cekersin benim arkadasim bel agrisindan cok sikayetci canim beli buklum oldu inanki normal olsun bebegin normal dogum gibisi yok esine baska bir yer bulun ama belinden igne asla asla yaptirma almanyada zaten yasak taki zor bir durum olmadan asla sezeryana ve böyle ignelere karsilar kolay dogumlar

Yasemincigim, almanyada kesinlikle karsilar epidurale ve sezeryana diyorsunda, bu gercekten gittigin doktora bagli!!!  Dogumun gercekten cok kafayla ve piskolojiylede alakasi oldugu icin, benim doktorum hastayla uzun konusma yapiyor ve karsisindaki hamile annenin durumuna göre epiduralde sezeryanda yapiyor problemsiz! Yasak degil yani, ama doktordan doktora fark edebiliyor...bazi doktorlar cok kati olabiliyorlar bazileride daha ilimli bakiyor hastanin durumuna göre!!!
Burada benim "Elif Hansa" arkadasimiza´da söylemek istedigim, gercekten mümkün oldugunca iyi bir dogum yapman icin gercekten bulundugun yerde (bu durumda hastanede) kendini cok rahat ve emin ellerde hissetmen gerekir... duygununda dedigi gibi cocugu sen doguracaksin esin degil! Istemeye istemeye o devlet hastanesine gidersen yine rahimin acilmasida uzaya bilir, baska bir hastanede kendini rahat hissettigin bir hastanede yasamaya bilirsin böyle problemler! Dogum icin gercekten kafanda mümkün oldugunca rahat olmali! Burada dogumlarimdan önce ebeye gittim hep, anlattigina göre dogum yani sanci esnasinda dilini bile mümkün oldugunca rahat tutacakmissin ve damagina yapistirmayacakmissin...düsün yani ne alaka der insan ama bu gercekten böyle!!
Anladigim kadariyla esin seni yeterince ciddiye almiyor veya senin abarttiginimi düsünüyor ne??? Ama israrla otur karsisina ve kisa ve öz " BEN O HASTANEDE DOGUM YAPMAK ISTEMIYORUM"de, bukadar..." Hamileligimin bu son günlerinde beni niye bukadar yoruyorsun ve inad ediyorsun???" de güzelcene bakalim!!!!niyesini miyesini sorarsa anlat iste gelen giden cok, onlardan rahatsiz oluyorum, muayenede ediyor hep degisik degisik hemsire ve doktorlar falan de madem, ne bileyim!!!
Canim insallah hersey gönlünce olur ve cok rahat bir dogum gerceklestirirsin ve yavruna bir avazda kavusursun!!!!

Düzenleyen MySons - 14 Ağu 2008 Saat 23:01

Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 13:03
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

hamis olmasan diyom o oklavayi sende deneme yaparmiydi yok bacim eslerimize oklova ile yola getiremeyiz iceride dusundum tasindim tasindim dusundum acaba sen hastaneyi eski hatirliyon ya simdi degismisse bence yine sansini dene belkim eski hemsireler ebeler gitti yerine iyileri geldi ne dersin hastanede dogum yapacanmi

en son erken dogum korkusuyla dr ye o hastaneye gittigimde bir oraya bir buraya kosturdular, ultrasona girdim ne bebegi ben gordum ne de bebek hakkinda birsey soylediler. soyledikleri tek sey bebek iyi birsey yok. sonra sanci icin nts ye bagladilar, bir makinalari bozuk, bir bende denediler, bir baska kadinda sonra baskasinda. iki kere yattim kalktim yataga. iki kadin vardi zaten nts de, bir guzel sohbet ki gorme. biri hamileydi, izine ayrilacakmista, neden bu makina calismiyormusta, tamircisi gelmis bakmis ama yine yapamamista... arkadas olmadiysa adam gibi birini cagirin da yapsin duzeltsin di mi yani.

sonuc olarak bebegin kalp atislarini dinleyemedik, sanci makinasina da baglaninca ondan da pek bi sanci alamadilar, oyle yarim yamalak gittik geldik. verdigimiz paranin da ustune bi guzel bardak su ictik.Confused

elif hansa da da oraya gitmistik, esim dr ler yuzunden verdigi parayi bile helal etmemisti dusun yaniLOL

Düzenleyen Elif Hansa - 15 Ağu 2008 Saat 13:05
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 14:42
yani bunları görüpte gönül rahatlığıyla illede o hastane diyorsa pes derim eşine....eline oklavayı alma vaktin gelmiş canım....eşinin karşısına paramı sağlıkmı diye dikilme vaktide.....bu saatten sonra ancak emri vaki paklar bu durumu:)
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.